Bobilferie på Moa

Bilde av en familie foran en bobil på Moa
Familien Røyseth Skotte ble de heldige vinnerne av konkurransen om et innholdsrikt overnattingsdøgn på Moa - i bobil.

Ferien starter (bokstavelig talt for noen) på Moa. Den siste uka i juni inntok familien Røyseth Skotte Amfi Moa for å overnatte i bobil.

Av over 600 påmeldte ble den spontane familien de heldige vinnerne av vår konkurranse om å vinne et innholdsrikt overnattingsdøgn på Moa - i bobil. Bobilen levert av Tellus sto parkert ved inngangen mot Elkjøp og Valaker, og den trivelige gjengen på 4 hadde reist hele veien fra Hatlane for å feriere på Moa, kun 5 minutter i bil.

Når den sporty og blide familien kom hadde vi selvfølgelig fylt bobilen med frukt, snacks, goodiebags, leker, spill, og alt man ellers kan få bruk for på en kortreist bobil-ferie utenfor et kjøpesenter.

Mamma Elise-Marie, pappa Olai og guttene Iver-Noah og Tristan-Emil syns det var spennende og litt rart å skulle bo et døgn i bobil på Moa, men både store og små kunne melde om at campinglivet på senteret var helt topp!

Inkludert i oppholdet fikk de Middag hos Egon, frokost hos Meet & Eat og Lunsj hos Moa Lets eat. I tillegg til det hørte det også med gavekort til shopping på 3000,-, bowling hos Liv & Røre og kino fra Odeon med i premien!

Takk for besøket!

Sjekk AMFI Moa på Instagram, Tiktok og Facebook for å få et lite innblikk i familiens mini-ferie på Moa.
familie som spiser lunsj på cafe
I tillegg til lunsj hos Moa Lets eat inkluderte oppholdet også Middag hos Egon, frokost hos Meet & Eat, i tillegg til gavekort til shopping på 3000,-, bowling hos Liv & Røre og kino.
Ferien starter på moa - en mann sitter foran en bobil med  en grønn mocktail
Over 600 meldte sin interesse da vi søkte etter en spontan familie som ville tilbringe et opplevelsesrikt døgn i bobil på Amfi Moa.
blåp  bakgrunn med teksten ferien starter på moa