Pakk smart til storbyferien

Tre damemodeller går ut i en by og har på seg sommerklær
Nyt ferien i en storby denne sommeren. Alt fra Change.
Rosa sommerkjole, lipgloss, lilla sneakers, øredobber med margeritter, rosa blazer, solbriller og liten rosa trillekoffert.
Kjole, Floyd, kr 999, øredobber, Gullsmed Stamnæss, kr 795, sneakers, Mani, kr 899, blazer, Brando, kr 1599,95, Michael Kors solbriller, Brilleland, kr 1390.
Damemodelle går utendørs på en gangsti med palmer og grønne planter, har på seg solbriller, off shoulder blondetopp og gullshorts.
Klar for bytur. Skjorte og shorts fra Miss June, Step In
Beige og hvitstripet skjortekjole med belte, leopardmønstret bøttehatt, beige t-skjorte, solbriller, beige skjørt med knapper, klokke, hvite og rød sneakers, liten lysebrun veske.
Damemodell står ute og tar seg i håret og ser ned, har på seg blå sommerkjole.
Bilde 1: Polo Ralph Lauren linkjole, Chris, kr 4099, bøttehatt, Glitter, kr 159, Busnel t-skjorte, Chris, kr 1298, Part Two skjørt, Chris, kr 1248, Versace klokke, Edelt Stokkeholm, Okaki sneakers, Eurosko, kr 1299, Max Mara Weekend Fortuna veske, Chris, kr 3799. Bilde 2: Gå for en fargesterk og lett sommerkjole. Kjole, KappAhl, kr 699
Damemodell med hvit t-skjorte og mønstret langt skjørt. Halskjede i gull med anheng med trær, rosa små øredobber, rosa veske med frynser, armbånd med margeritter, rød sneakers, øredobber med stjerner.
Modellbilde fra Step In, «Ut på tur» halskjede, Gullsmed Stamnæss, kr 620, øredobber, Aseco, kr 648, rosa veske, Glitter, kr 399, armbånd Hvit Margeritt, Gullsmed Stamnæss, kr 1995, Okaki sneakers, Eurosko, kr 1299, ørepynt, Aseco, kr 1098.

Flott arkitektur, frodige parker eller et inspirerende museum, det er fristende å reise til en storby. AMFI Moa har tips til hva du bør ha med deg.

Sett sammen antrekk

Det er lett å pakke med seg for mye, men med litt planlegging trenger ikke kofferten bli overvektig. Den praktiske kabinkofferten fra Morris rommer det du trenger til en langhelg. Da trenger du heller ikke vente på bagasjen når du lander, men kan trille rett ut fra flyplassen.

Den beste måten å bli kjent med en storby på, er å ta bena fatt. Gå rundt, se på livet og finne frem til severdighetene byen har å by på. Okaki sneakers fra Eurosko har en solid såle som tåler en lang dag med vandring. Du finner dem i flere ulike farger, så de kan matche antrekket. Mani har også mange stilige sneakers, som de lilla fra Marco Tozzi, de er lettstelte og kule.

Det er smart å velge plagg du kan mikse og matche når du skal pakke til storbyferie. En bluse kan brukes til både skjørt, bukse og shorts. Styler du med et par pene sandaler, store øredobber og en liten veske, er du klar for fest. Bruker du sneakers, en kul bøttehatt og en stor veske er du klar for byvandring. Chris har nydelige skjortekjoler i lin, et behagelig og lett stoff som passer godt når det er varmt. Step in har elegante skjørt, vakre bluser og stilige shortser, som kan mikses og brukes om hverandre. Kappahl har mange søte og luftige kjoler i både nøytrale og sterke farger.

Tips!

Legg plaggene utover på sengen og se hvordan du kan mikse og matche de. Ta med de som passer godt sammen og kan brukes flere ganger.

Tilbehøret er nøkkelen

Et vakkert kjede, øredobber eller armbånd, et antrekk kan fort bli klart for fest med lekkert tilbehør. Gullsmed Stamnæss har ørepynt og armbånd med søte margeritter, hos Edelt Stokkeholm finner du klassiske klokker fra kjente merker og hos Aseco har de søte øredobber i ulike størrelser og varianter.

Solbriller er essensielt om sommeren, og hos Brilleland har de kvalitetsbriller som beskytter mot de farlige solstrålene. En bøttehatt kan både være praktisk og stilig, du finner flere varianter hos Glitter. De har også søte, fargerike skuldervesker, en perfekt detalj som kan heve antrekket. Vil du ha en trendy designerveske, så finner du den kule Max Mara Weekend Fortuna-vesken hos Chris.


Tips!

Smykker tar liten plass, ta med alle dine favoritter, så har du flere å velge mellom.

Herremodelle står ute i solen og smiler med bøttehatt, t-skjorte og blå shorts.
Avslappet stil. Bøttehatt, t-skjorte og shorts fra Carlings.
Stativ med fire shortser og en t-skjorte, mørk blå t-skjorte, mørk blå caps og blå sneakers.
Shortser og t-skjorte fra Bertoni, Gran Sasso lin t-skjorte, Chris, kr 1799, Polo Ralph Lauren caps, Chris, kr 649, Okaki sneakers, Eurosko, kr 1299.
Herre- og damemodelle står ute på et torg og holder rundt hverandre og ler. Har på seg skjorte, shorts og sneakers.
Herremodell med hvitstripete skjorte, blå shorts og hvite sneakers. Herremodell lener seg mot en hvit vegg med hvit t-skjorte og lyse bukser.
Bilde 1: Kle deg lett for en storbyferie, det kan fort bli varmt. Alt fra Carlings. Bilde 2: Behagelig og stilig på ferie. Skjorte, shorts, sneakers, t-skjorte og bukse fra Bertoni.
Herremodelle lener seg mot en murvegg med solbriller, rosa t-skjorte og sorte bukser.
Klassiske favoritter du aldri blir lei. T-skjorte og bukse fra Bertoni.
koffert med pakkeposer, baggasjelapp, kodehengelås, ørepropper, kortstokk, sovemaske og hender som holder en koffertvekt med koffert.
Pakkeposer, kr 289, ørepropper, kr 189, bagasjelapp, kr 119, hengelås med kode, kr 189, spillkort, kr 129, sovemaske, kr 169, bagasjevekt, kr 219, alt fra Enklere Liv.

Klassikere i kofferten

Mange menn er flinke til å pakke lite, og på en storbyferie er det smart. Shorts, t-skjorte, kortermet skjorte, en linbukse, sneakers og caps og du har dekket det meste. Chris har Gran Gasso t-skjorte i lin og den klassiske Polo Ralph Lauren-capsen, gode og klassiske kvalitetsplagg. Hos Bertoni finner du linbukser, skjorter og shortser i lyse- og blåtoner. Carlings har en ungdommelig stil med kule t-skjorter, shortser og bøttehatter. Tenk at plaggene skal passe sammen og kunne brukes om hverandre, så har du plutselig flere antrekk på turen.

Smarte produkter

Enklere Liv har mange smarte produkter du kan trenge på turen. Hvis du er bekymret for overvekt, så er det lurt å ha med en liten koffertvekt. Skal du til et land med andre strømuttak enn i Norge, så ta med en adapter. Det er ikke alltid hotellet har dette til utlån. En hengelås til kofferten, bagasjelapp eller pakkeposer kan også være kjekt å ha. Hvis du er sensitiv for lyd, så ta med et par støyreduserende ørepropper. Disse kan du tilpasse ørene dine så de sitter behagelig og du kan sove godt.

God tur!