De fineste julegavene til ham og henne

Ansatt på Intersport som holder soveposer
Noen henter mest energi av å være ute i naturen, og etter tidenes friluftssommer er det mange som har en god sovepose på ønskelisten, forteller Solvår hos Intersport.
Svart og gull Versace-klokke til henne
produktbilde av diamantring på hvit bakgrunn
Tøff klokke til henne. Versus Versace har kule detaljer i gull og skinn. Diamanter til din kjære? Den klassiske kombinasjonen av diamanter og hvitt gull gir de fleste kvinner stjerner i øynene. Begge disse flotte produktene finner du hos ASECO.

Overrask din kjære til jul med en flott gave under treet i år. En romantisk gest trenger ikke å være spesielt komplisert. Vi gir deg noen gode tips her.

Gjennomtenkte og personlige gaver er de aller beste, men selvfølgelig også de vanskeligste. Selv om man kjenner hverandre godt så er det ikke alltid så lett å treffe blink med gavekjøpet. Første bud er å unngå det man vet (eller skulle visst) at din kjære ikke liker. Så er det å tenke seg godt om, er det for eksempel farger og materialer som går igjen i garderoben, noe han har nevnt han har lyst på eller aktiviteter hun holder på med som kanskje kan gi deg noen hint til hva du kan kjøpe. Det er også lov å spørre personalet i butikken om hjelp, de har god peiling på hva som er populært nå.

Her gir vi deg en liten liste med noen gavetips som kan hjelpe deg på vei.

1. Smykker

Julegaveklassikeren er smykker. Det er ikke dermed sagt at det er noe enklere av den grunn. Noen foretrekker sølv, mens andre sverger til gull. Her kan du enkelt ta en kjapp titt i smykkeskrinet først og se hva som er der fra før, det vil gi deg en liten pekepinn på både stil og smak. Treffer du blink er dette gaver som gir stor glede år etter år.

Tøff klokke til henne. Versus Versace har kule detaljer i gull og skinn. Du finner den hos ASECO.

Diamanter til din kjære? Den klassiske kombinasjonen av diamanter og hvitt gull gir de fleste kvinner stjerner i øynene. Denne flotte ringen finner du hos ASECO.

Kollasj av håndmodell med klokke og armbånd, og produktbilder av 2 armbånd og gullklokke
Lekkert smykkesett til henne. Lekre øredobber og matchende smykke i moderne design, finner du hos ASECO. Eva og de andre ansatte hjelper deg gjerne.
Kollasj av ansatt som viser frem smykker, og produktbilder på rosa bakgrunn
Smykker til menn. Herreklokker og litt tøffere armbånd er tilbehøret han også liker.
Ung mann iført hettegenser og jakke som står foran grå vegg og hører på musikk i Apple AirPods
Smilende ansatt hos Intersport viser frem pulsklokker fra Polar
Nærbilde av hodelykt

2. Praktiske (og morsomme) duppeditter

Elektroniske duppeditter, hvem elsker vel ikke duppedittene? På sitt beste forenkler de livene våre og gjør hverdagen lettere, og det finnes snart en duppeditt til alt. Det kan være lesebrettet du ikke klarer deg uten, de trådløse høyttalerne som fyller hele stua med vellyd, den selvvispende vispen i suppekjelen eller det kan være pulsklokka som gir deg nøyaktige GPS-koordinater og gjør treningsturen til en lek. Vi har mange av dem, men det kommer stadig noe nytt. Hvorfor ikke finne den perfekte duppeditten å gi bort til jul?

Diskret godlyd!

AirPods finner du hos Telenorbutikken – de gir suveren lyd, og er praktiske for deg som liker å gjøre andre ting mens du snakker i telefonen, eller generelt bare er lei av ledninger som stadig kommer i veien. Telenorbutikken har også AirPods Pro på lager, som i tillegg filtrerer vekk støy.

Full kontroll på treningen og effekten

Treningsklokker fra Polar finnes i flere modeller og utgaver både til herre og dame, og hos Intersport har de et godt utvalg å velge i. Klokken skal hjelpe deg, ikke bare til bedre treningsresultater, men også helse. Den registrerer blant annet søvnkvaliteten din og kommer med tips som kan hjelpe deg.

Ikke la mørketiden sette en stopper for trening og turer ute

Med en kraftig lykt, som Darkfire 1200c på 900 lumens, er det ikke noe problem. Lykten passer like godt til sykkel, ski og løping. Eller kanskje en romantisk kveldstur for to? Maks 3 timer lysetid. Denne finner du hos Sport 1.

Pondus og Lunch bordkalendere 2021, og forskjellige personlige planleggere med dekorativt mønster
Kjekke analoge planleggere og bordkalendere. Selv i den digitale tidsalderen er det mange som sverger til penn og papir og fysisk kalender, kanskje ikke duppeditter, men praktiske og fine er de i hvert fall. Og ganske morsomme, om du velger de humoristiske variantene. Disse finner du hos Norli.
Produktbilde av velværeprodukter foran plante
Tøfler fra UGGs som ligger fra-seg-slengt

3. Egentid og velvære

Det er kanskje ikke alltid så mye tid til hverken egenpleie eller egentid i en hektisk hverdag, og med det rare året vi snart har vært gjennom, har det vært mindre reising og avslappende weekendturer med spa og god mat. Så gjenskap den avslappende spa-følelsen hjemme med gode velværeprodukter og gi kjæresten din mulighet til å koble helt ut for en liten stund. La henne ta på seg morgenkåpen og noen tøfler, og server henne et glass med noe friskt å drikke – så blir det nesten som på spa.

Et par slip-in tøfler hører med på spa, også hjemmespa. Tøflene på bildet finner du hos Rosetti Eurosko, og holder henne garantert varm og komfortabel.

En liten oase av velvære

I dameavdelingen hos Aandahls finner du velduftende dusjskum, såper og kremer i lekkert design, som også tar seg godt ut på badehylla. Avbildet er produkter fra The Gift Label.

Kollasj av flere hudpleiesett og gullfargede julekuler
Hudpleiesett med mange produkter i en eske. Det er en grunn til at disse dukker opp i butikkene hver jul – de er geniale. Weleda er organisk hudpleie og du finner flere sett hos 2 Søstre. Ole Henriksen – Happy Juicy inneholder hudpleieprodukter tilpasset kvinner fra 20 år og eldre, mens Sensilis Supreme er en serie med anti-age tilpasset kvinner fra 30 år og oppover. Begge settene finner du hos VITA.
Bulldog gavesett til han i toalettmappe på grønn bakgrunn
Bulldog – hudpleiesett til ham. Flere og flere gutter og menn har forstått viktigheten av å ta vare på huden sin. Bulldog, som du finner hos VITA, er produkter spesielt tilpasset menn.
Produkter fra Joico og Kerastase foran plante
3 stk american crew-produkter foran plante

Kérastase Reflection er en beskyttende serie, som bevarer fargen og gir mykt og glansfullt hår. Settet består av sjampo, balsam, hårmaske og olje. Utsettes håret for mye varmeverktøy kan det være lurt å bruke en beskyttende spray, som Ironclad, fra Joico. Det er en varmebeskyttende spray som gir glans og lett hold. Power Spray fra Joico er en klassisk hårspray som gir godt hold og et glansfullt resultat. Begge er bestselgere hos Luggen og produkter de virkelig anbefaler.

Sunt og friskt hår og skjegg med American Crew

Hos Luggen har de flere ulike kvalitetsprodukter tilpasset ulike typer hår. Til herre anbefaler de den populære serien, American Crew. Dette settet består av 3-1 med sjampo, balsam og dusjsåpe i ett, Beard serum som gir holder skjegget mykt og velstelt, og Beard Foam Cleanser som renser skjegget.

produktbilde av 3 gavesett fra korres, hemptråd og hvit bakgrunn
Pleiende gavesett fra Korres. Hos VITA har de flere fine gavesett, som dette med velduftende dusjsåpe og krem.
blond kvinne med stripete strikkegenser
Ung kvinne med hvit strikkegenser og rosa strikkelue
kollasj av tre produktbilder av jotunheim skåla strikkegenser i blå, gul og rød
ung kvinne ute i frisk luft med rød vinterjakke
Ung kvinne med rød jakke foran gul bakgrunn
produktbilde av en svart og en hvit jakke fra jotunheim
Fine og varme jakker er et must. Hvorfor gå på akkord med stilen når det fins så mange fine å velge i? De to røde jakkene finner du hos Intersport, mens de to alpinjakkene i hvit og svart finner du hos Sport 1.

4. Klær og lekkert tilbehør

Kjøp den jakken hun har drømt om, eller genseren i favorittfargen hans. Klær er fine gaver, og ikke alltid noe vi unner oss selv. Det er også gaver som varer.

Butikkene bugner over av fine vinterkolleksjoner nå, og her oppe i nord setter vi ekstra pris på om det er både varmt og komfortabelt i tillegg. Vi gir deg noen sikkerstikk her, med alt fra fine strikkegensere, jakker, kåper, sportsklær til lekkert og praktisk tilbehør som skjerf, sokker og votter.

Strikk er i vinden som aldri før

Men det betyr ikke at du må ta strikkepinnene fatt. Det er heldigvis mange fine strikkegensere å få kjøpt, og dette er supre gaver til en frossenpinn.

Hos Object finner du en fin variant med brede striper, mens hos Intersport har de en mønsterstrikket variant i fine rosa- og bruntoner. Topp den med en matchende lue, så har du en fin gave.

Hos Sport 1 har de blant annet denne sporty ribbestrikkede varianten med praktisk glidelås og flere fargevalg, i 60 % ull. Denne er å få kjøpt til både herre og dame.

Fire gensere dandert på et bord
brun vinterjakke henger på stativ
blå norrøna falketind skalljakke
gensere dandert på et bord
Ole Bjørn hos Intersport viser frem piggsko
Ikke skli rundt på glatta – skaff deg et par med piggsko. Ole Bjørn hos Intersport viser her frem de populære piggskoene fra Icebugs. De er superkomfortable på foten og populære julegaver. Intersport har et godt utvalg av disse.
brune hansker og skjerf som henger på stativ
svart kjole og pakninger med undertøy
brune hansker og skjerf som henger på stativ
lue, skjerf og hansker på gulvet
Hold varmen og stilen i vinterSkjerf i varme fine farger er populært, og med matchende hansker og lue har du en fin gave. Et slikt sett finner du hos Vero Moda. Hos Aandahls har de også et stort utvalg av varme skjerf, luer og pannebånd, og sjekk de fine vottene og hanskene i skinn.
smilende norli-ansatt med brunt hår som holder frem to bøker
blond norli-ansatt som holder fram to bøker
escape room 3 brettspill
Jørn lier horst cold cases

Gensere i lekre farger i herreavdelingen hos Aandahls. Uansett stil eller anledning finner du garantert fine gensere og jakker til ham her. Sjekk ut den stilige skinnjakken med råkule detaljer!

Til den sporty mannen er Norrønas Falketind-jakke en innertier, en allsidig, vanntett og pustende helårsjakke.


For treningsturen utendørs er de varme hanskene og vottene fra Hestra å anbefale, de er designet for langrenn, men egner seg også til andre aktiviteter. Med et tynt ullsokkpar, som disse fra Devold, holder man varmen uansett vær, og siden de er så tynne og lette får man plass til de i alle typer sko. Begge finner du hos Sport 1.

5. Bøker og spill

Ida, fra Norli, har valgt seg ut to bøker hun tror mange vil sette pris på å få til jul, en ny nervepirrende krim fra Kepler og den nyeste «Hvem, Hva, Hvor».

Gjertrud har valgt to andre skikkelig hjertevarme bøker, Linn Skåbers «Til de voksne» og Jojo Moyes nyeste, «Det siste brevet fra deg». To fine tilskudd til boksamlingen.

Spill og familietid hører med til julen for mange

Hvorfor ikke sørge for at det er noen nye spill å prøve denne julen? Hos Norli anbefaler de disse to, som også er morsomme for voksne, Escape Room og Jørn Lier Horsts, Cold Cases.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.