De fineste julegavene til ham og henne

Ansatt på Intersport som holder soveposer
Noen henter mest energi av å være ute i naturen, og etter tidenes friluftssommer er det mange som har en god sovepose på ønskelisten, forteller Solvår hos Intersport.
Svart og gull Versace-klokke til henne
produktbilde av diamantring på hvit bakgrunn
Tøff klokke til henne. Versus Versace har kule detaljer i gull og skinn. Diamanter til din kjære? Den klassiske kombinasjonen av diamanter og hvitt gull gir de fleste kvinner stjerner i øynene. Begge disse flotte produktene finner du hos ASECO.

Overrask din kjære til jul med en flott gave under treet i år. En romantisk gest trenger ikke å være spesielt komplisert. Vi gir deg noen gode tips her.

Gjennomtenkte og personlige gaver er de aller beste, men selvfølgelig også de vanskeligste. Selv om man kjenner hverandre godt så er det ikke alltid så lett å treffe blink med gavekjøpet. Første bud er å unngå det man vet (eller skulle visst) at din kjære ikke liker. Så er det å tenke seg godt om, er det for eksempel farger og materialer som går igjen i garderoben, noe han har nevnt han har lyst på eller aktiviteter hun holder på med som kanskje kan gi deg noen hint til hva du kan kjøpe. Det er også lov å spørre personalet i butikken om hjelp, de har god peiling på hva som er populært nå.

Her gir vi deg en liten liste med noen gavetips som kan hjelpe deg på vei.

1. Smykker

Julegaveklassikeren er smykker. Det er ikke dermed sagt at det er noe enklere av den grunn. Noen foretrekker sølv, mens andre sverger til gull. Her kan du enkelt ta en kjapp titt i smykkeskrinet først og se hva som er der fra før, det vil gi deg en liten pekepinn på både stil og smak. Treffer du blink er dette gaver som gir stor glede år etter år.

Tøff klokke til henne. Versus Versace har kule detaljer i gull og skinn. Du finner den hos ASECO.

Diamanter til din kjære? Den klassiske kombinasjonen av diamanter og hvitt gull gir de fleste kvinner stjerner i øynene. Denne flotte ringen finner du hos ASECO.

Kollasj av håndmodell med klokke og armbånd, og produktbilder av 2 armbånd og gullklokke
Lekkert smykkesett til henne. Lekre øredobber og matchende smykke i moderne design, finner du hos ASECO. Eva og de andre ansatte hjelper deg gjerne.
Kollasj av ansatt som viser frem smykker, og produktbilder på rosa bakgrunn
Smykker til menn. Herreklokker og litt tøffere armbånd er tilbehøret han også liker.