Valentinegaver din kjære vil elske

Produktbilder på rosa bakgrunn, Korres dusjsåpe, blomsterbukett med sjokoladeboks, parfyme og rødt undertøysett.
Korres dusjgele, Vita, kr 139 Blomsterbukett og sjokolade, Floriss, kr 448 Parfyme, Fredrik & Louisa, kr655 Undertøy, BH kr 199, truse kr 129, Cubus.
Bordlampe
Light & Living, Ivot batterilys Ø132, kr 329 (medl.pris 263), Christiania Belysning.

Valentine er dagen for å vise litt oppmerksomhet til den du er glad i. Lurer du på hva du skal gi? Da har vi gode tips til deg her.

Det er fint å feire kjærligheten og benytte anledningen til å gjøre noe hyggelig sammen. Har du planene klare? Det kan være fint å starte dagen med å servere kaffe på sengen og ta dere tid til en god frokost sammen. Hvis det blir for hektisk på morgenkvisten, så er en romantisk middag aldri feil. Lag deres favorittmat sammen, tenn lys og dekk et pent bord, kanskje avslutte kvelden med en film?

Gaver hun vil like

Liker hun lekkert undertøy eller er det blomster som får hennes hjerte til å banke ekstra fort? Gaven skal gjerne treffe og vise at du «ser» henne. Floriss kan lage en bukett med hennes favorittblomster og har søte esker med hjertesjokolade som garantert vil gjøre henne glad.

Hvis det er det "lille under" som får hennes hjerte til å banke fortere, finner du undertøysett i en kul rødfarge med hjerter hos Cubus eller det lekre med blonder hos Hünkemöller.

Si det med parfyme og gi henne Givenchys Irresistible fra Fredrik & Louisa. Eller du kan gå for en deilig dusjgele fra Korres, du finner flere varianter hos Vita.

Bjørklund har nydelig smykker og et kjede med hjerteanheng er et vakkert tegn på kjærlighet. Er hun av den matglade typen er en kvalitetsbalsamico fra Olivers & Co midt blinken.

Det er vinter og en stilig lue fra Kari Traa er en søt og omtenksom gave. Og hvem sier du ikke kan kle deg med stil selv om det er minusgrader? Den rosa strikkejakken fra Chis har nydelig detaljer og glitrende knapper. Perfekt til både hverdag og fest.

Hjerte halskjede, Kari Traa lue, gammelrosa undertøysett, balsamico og rosa strikkejakke.
Kjede med hjerte, Bjørklund, kr 1599 Kari Traa lue, XXL kr 249 Undertøy, BH kr 555, truse kr 365, Hünkemöller Balsamico, Olivers & Co, kr 269 Cardigan, Chris, kr 1298.
Herreprodukter, bobleskjerf, pilotbriller, toalettmappe og parfyme
Skjerf, Dale+, kr 599 Toalettmappe, Tiger of Sweden, kr 1498 Parfyme, Fredrik & Louisa, kr 925 Gucci solbriller, Moa Otikk, kr 3490
Skjøteledningskube står i en bokhylle
Avolt skjøteleding, Square 1, Christiania Belysning.

Gaver han vil like

Sørg for at han holder varmen med et stilig bobleskjerf fra Dale+. Og når sola titter frem er han klar med et par stilige Gucci solbriller fra Moa Optikk.

Si det med parfyme og gi han Givenchy Gentleman fra Fredrik & Louisa. Kanskje det er på tide med en oppgradering av toalettmappen? Da finner du denne stilige hos Tiger of Sweden.

En skjøteledning har aldri sett kulere ut! Avolt sin Square 1 fra Christiania Belsysning er en dekorativ variant, som er en perfekt gave til han som liker tekniske gaver.

Er han glad i å lage mat? Da trenger han en god olivenolje fra Olivers & Co. Gjør klart til en kveld med god mat og la han briljere over grytene, før dere nyter middagen sammen.

Genser er en anvendelig gave og noe han alltid trenger. Denne blå fra Levis er en klassisk genser han kan bruke til alt, du finner den hos Carlings. Caps er også et populært plagg som passer godt når det blir vår i luften. Polo har en stilig variant og du finner den hos Chris.

For den turglade mannen er en praktisk og kul vest fra Haglöfs er perfekt gave. Den vil holde han varm og passer godt over en tygg genser eller under en lett jakke.

Vekk han med frokost på sengen og server kaffen i en søt Mummikopp, det må være den beste starten på dagen.

Legg til rette for en romantisk og fin dag for dere begge, om det er en romantisk middag eller tur i skogen dere liker aller best. Nyt dagen og hverandre.

Blå herregenser, olivenolje, blå herrecaps, Mummikopp og fleecevest til herre.
Olivenolje, Olivers & Co, kr 399 Levis sweater, Carlings, kr 749 Polo caps, Chris, kr 649 Mummikopp, Tilbords, kr 279 Haglöfs fleecevest, XXL, kr 999.