Valentinegaver din kjære vil elske

Rødt blondeundertøy, rosa neglelakk og bestseller kit fra Lindex.
Lekkert undertøy er en populær Valentines-gave. Ella M. BH 399,- Ella M. braziliantruse 199,- Ella M. stringtruse 179,- Bestsellers Kit 179,- Gel polish 99, Liplaquer 99,- alt fra Lindex.
Dame i Missoni badekåpe, rosa og grønn badekåpe på en krakk.
Missoni badekåpe 4300,- fra Svarstad // Morgenkåper 399,90 fra Princess.
Rosa baderom med håndklær fra Princess, hender som masserer en rygg.
Håndklær fra Princess // Massasje fra 299,- fra Lakkbar.
Hjerteboks med skjønnhetsprodukter fra The Body Shop.
Strawberry gift kr 229,- fra The Body Shop
Mummikopp, Kähler vase, rosa Essie neglelakk, Mummiebolle, boks med lakriskuler.
Mummikopp 259,- Mummibolle 299,- Kählervase 569,- fra Jernia // Lakriskuler 99,90 fra Princess // Essie neglelakk 139,- fra Vita.
Dame i rød skalljakke, Mulberry veske rød, rød Parajumpers dunjakke, rød skibukse, rød Moon Boots, grå merino hoodie, sorte skinnhansker, sort turbukse.
Skrelia resirkulert skalljakke 999,- og Juv turbukse 499,- fra Stormberg // Mulberry veske 4800,- Parajumpers rød jakke 7999,- Tonini rød skibukse 3300,- og Moon Boot 2299,- fra Svarstad // Norrøna merino hoodie 2999,- fra Norrøna // Skinnhansker 599,- fra Morris.

Valentine er dagen for å vise litt oppmerksomhet til den du er glad i. Lurer du på hva du skal gi? Da har vi gode tips til deg her.

Det er fint å feire kjærligheten og benytte anledningen til å gjøre noe hyggelig sammen. Har du planene klare? Det kan være fint å starte dagen med å servere kaffe på sengen og ta dere tid til en god frokost sammen. Hvis det blir for hektisk på morgenkvisten, så er en romantisk middag aldri feil. Lag deres favorittmat sammen, tenn lys og dekk et pent bord, kanskje avslutte kvelden med en kinotur?

Velvære

Undertøy er en populær Valentines-gave og hvorfor ikke gå for et sett i hjertets farge? Lindex har rødt blondeundertøy i mange størrelser. Velværegaver er fine gaver som sender signaler om at du ønsker at hun skal slappe av og kose seg. Til morgenkaffe kan det følge med en fargerik badekåpe fra Missoni fra Svarstad eller en myk og lett morgenkåpe fra Princess. Gode håndklær gir en følelse av luksus når du går ut av dusjen, du finner flere i ulike størrelser hos Princess. Og vil du gi det lille ekstra kan du bestille en time med massasje hos Lakkbar, det gir den ultimate avslapningen.

Fiks-ferdig-gave finner du hos The Body shop, en søt gaveeske med bodybutter, lipbutter og håndkrem. Eller gi henne en rosa neglelakk fra Vita, et lite hint av vår i en liten flaske. Mummi er et populært merke og hos Jernia finner du krus og bolle med motivet kjærlighet, perfekt sammen med en boks rosa lakriskuler fra Princess.

Blomster er en velkommen gave og hvorfor ikke gi henne en lekker Kähler-vase også, så har hun noe å sette buketten i.

Hold varmen

Rødt er en av sesongens trendy farger og hva er vel kulere enn en gave i selve kjærlighetsfargen? En Mulberry-veske fra Svarstad er en klassiker hun kan ha glede av i mange år, eller hva med en stilig Parajumpers jakke, skibukse eller Moon Boots? Kvalitetsprodukter som holder på både varmen og stilen. Skalljakken og turbuksen fra Stormberg er perfekt for den turglade og sammen med den varme merino-hoodien fra Norrøna er hun klar for utendørs aktiviteter hele året. Klassiske sorte skinnhansker fra Morris kan fort bli en ny hverdagsfavoritt.

Dame- og herremodell i Gant skjorte og bukse, herreklokke, herrering i sølv, sort herrearmbånd, dame i hvitt antrekk fra Kappahl, sølvsmykke, armånd, gullsmykke, ring, øredobber med hjerter, øredobber med stener.
Miljøbilde øverst til venstre, alt fra Gant // Tommy Hilfiger klokke 2998,- Ring 598,- og Sort armbånd 598,- fra Aseco // Miljøbilde nederst til høyre, alt fra Kappahl // Armbånd 698,- Hjertesmykke 598,- Hjerteøredobber 349,- fra Aseco // Øredobber med stener 169,- fra Vita // Collie forgylt sølvhjerte 695,- Ring med sølvhjerte-charm 1299,- fra Edelt.
Gavepose med kurs og salt- og pepperbøsse, toalettmappe, brune skinnhansker, bordlykt.
Krus 69,90 Krydderkvern salt og pepper 119,90 pr. Stk. Fra Princess // Toalettmappe 1099,- Skinnhansker 849,- fra Bagorama // Tenderflame bordlykt 549,- fra Jernia.
Rød Flowerpot bordlampe i vinduskarm.
Gi en blomst som varer. Flowerpot vp9 fra &Tradition 1850,- fra Christiania Belysning.
Brett med cupcakes og brett med donuts.
Søte fristelser fra Valaker Braud. 2pk valentines cupcakes kr 69. (ord. 84) 2 pakk valentines-donuts kr 69 (ord. 84 kr).Gi bort en opplevelse, gavekort fra Odeon Kino, valgfritt beløp.
Sjokoladehjerter i boks fra Princess.
Hjertesjokolade 119,90 fra Princess.
Gavekort fra Odeon kino.
Gi bort en opplevelse, gavekort fra Odeon Kino, valgfritt beløp.

Klassikere

Hvit Gant-skjorte til både han og henne er tidløse klassikere som garantert blir en garderobefavoritt. Komfortabelt sett med genser og bukse fra Kappahl er en fin gave til hun som liker en behagelig og fin stil.

Smykker er varige gaver til både han og henne. Valentine handler om kjærlighet og hva er vel mer passende enn hjertesmykker til henne? Kjøp et sølvsmykke med «I love you» gravert inn eller hjerteøredobber fra Aseco, eller gå for et forgylt sølvhjerte eller ring med sølvhjerte-charm fra Edelt. Blir det for mye hjerter? Da kan et par søte øredobber med fargede stener fra Vita eller et stilig armbånd fra Aseco være perfekt.

Hjelp han å holde tiden med en stilig klokke fra Tommy Hilfiger, et smykke som passer til alt. Er han av den rocka typen kan en ring eller et sort armbånd være midt i blinken. En praktisk toalettmappe eller myke skinnhansker fra Bagorama er fine gaver til han. Krydre tilværelsen hans med en gavepose med salt- og pepperkvern, sammen med et krus til morgenkaffen. Tenderflame har mange stilige bordlykter, perfekt for vinterens mørke kvelder.

Gi en blomst som varer. Flowerpot er en designklassiker og en dekorativ bordlampe som vil lyse opp rommet i mange år, du finner den hos Christiania Belysning.

Søte fristelser

Overrask din kjære med de søteste cupcakes og donuts fra Valaker Braud eller pakk inn en boks sjokoladehjerter fra Princess og gi til frokosten.

Vil du gi en opplevelse? Da kan et gavekort på Odeon kino være en god ide. Ta den du holder kjær med på en kveld med film på stort lerret, popcorn og brus. Det må være den perfekte avslutningen på Valentines.