Typete gaver til far

Far sitter med sønn som ser på nettbrett
Ifixit Pro Tech Toolkit Reparasjonskit
Careical Multitrimmersett. Et komplett sett for hele kroppen! Fra Kjell & Company
Kjekke gavertips til den kulinariske fra Kitchn!

Fortell oss hvilken type pappa du har, og vi skal vise deg den perfekte farsdagsgaven.

Dagen vi hedrer pappaene våre med litt ekstra oppmerksomhet er på trappene, og selv om vi vet at far garantert er fornøyd med en ekstra klem og god frokost, er det gøy å slå til med en gave du vet han vil elske. Det er jo lite som slår følelsen av å gi bort en gave som treffer blink!

Saumfarer du internett etter en slik gave i dette øyeblikk, kan du stoppe opp nå. Vi har nemlig tipsene du trenger til akkurat din pappa.

Fikse-far

Når du ser for deg pappa har han gjerne en blyant bak øret og en spiker i munnviken. Han har alltid et prosjekt på gang, og har ingenting imot å bruke fritiden til å mekke bil eller snekre sammen et nytt rekkverk til verandaen.

Han stiller opp med verktøykasse og tilhenger når du skal pusse opp eller flytte, og vet akkurat hva du skal gjøre hvis vasken lekker eller varmekablene streiker. Dette er pappaen du alltid har på speed dial om det skulle være noe, og han fortjener all den oppmerksomhet han kan få.

Den perfekte gaven til en praktisk fikse-pappa er naturligvis et flunkende nytt verktøy. Bare husk å ta med byttelapp, for denne typen vet akkurat hva han vil ha!

Tips fra Elkjøps Phonehouse:

Ifixit Pro Tech Toolkit Reparasjonskit: Med data og erfaring fra tusenvis av reparasjonsguider og demonteringer har iFixit satt sammen et komplett verktøysett for alle typer reparasjoner – fra gamle vintage-konsoller til moderne Apple-datamaskiner og nettbrett. Inneholder bl.a. 64 bits i stål og alle verktøy som trengs for f.eks. å løsne fastlimte skjermer og batterier og skifte ut ulike komponenter. Inneholder spesial-bits for bl.a. Apple-enheter, spillkonsoller og kaffemaskiner. Brukes av alt fra NASA til NSA og Edward Snowden! Kr 699.-

Villmarkspappaen

Du lærte deg å bruke kart og kompass som barn, og har vært på så mange familieturer med telt at du helt har mistet tellingen. Sånn er det å ha en pappa som helst bruker hvert ledige minutt i skog og mark. Enten hans spesialitet er fluefiske, stisykling, padling eller langrenn, så kan vi love deg at han vil bli glad for noe som kan brukes på tur.

En ny fiskekrok, et par nye sykkelhansker, ullundertøy, eller varmende ullsokker er nødvendige gaver for friskusen. Deler du pappas kjærlighet for frisk luft, kan du også gi bort en opplevelse sammen med deg, som for eksempel en hytte-til-hytte-tur i fjellet vs Turistforeningen.

Den kulinariske pappaen

Når din far inviterer til middag, da kommer folk. Pappaen din er nemlig en kløpper over grytene, og han lyser opp om han får fortelle om måltidet han har tilberedt. Han handler helst lokalt og kvier seg på ingen måte for å bruke penger på råvarer av høy kvalitet.

Skal du kjøpe gave til denne pappaen bør du gå for noe som tilfredsstiller smaksløkene: En god olje, en kurv full av delikatesser – eller kanskje noe du har laget selv? Anstrenger du deg for å lage et deilig syltetøy, en god hummus eller syltet rødløk og overrekker dette på et fint glass med sløyfe på, kommer han garantert til å bli både imponert og glad. Skal du slå på stortromma, kan du også invitere ham med ut på en fin restaurant eller på et kokkekurs med en kokk han ser opp til.

Fredrik & Louisa har dufter, deo og hudpleie til far! I tillegg får du -25% rabatt på utvalgte varer som er nøye plukket ut til farsdag!
Kjekke gaver fra Simply Fashion
Selvpleie er alltid en slager! VitusApotek til venstre og Kjell & Company til høyre!
Kan også få kjøpt olje til skjegg/bart enkeltvis! Perfekt som en ekstra ting ved siden av feks disse herlige tøflene fra Eurosko eller Lakrids lakris fra Simply Fashion!

Den myke pappaen

Dette er den lune og gode pappaen du alltid kan snakke med. Han som aldri sier nei takk til en filmkveld i godstolen med deg, og som mer enn gjerne disker opp en høstgryte til hele familien på søndager. Han trives aller best foran peisen, og har stort sett alltid både en god bok og en skål med sjokolade på lur.

En sånn pappa vil elske å få et par hjemmestrikkede sokker – og han kommer til å bruke dem til de hullete. Er ikke strikking noe for deg, har vi også et par andre gode tips!

  • Duftlys og såper fra The Male Tools & Co Depot, Fås kjøpt hos Simply Fashion
  • Cardinal Varmepute for nakke og skuldre. Utorlig hending nå som det begynner å bli kaldt ute. Passer perfekt til avslapning i sofaen, fåes kjøp hos Kjell & Company
  • Selvpleieprodukter er noe de sjeldent kjøper selv men trenger. Gode kremer og pleie til skjegg og bart fra VitusApotek og Simply Fashion!
Kjekke gavesett fra VitusApotek!
Robotstøvsuger fra Kjell & Company
Cleverio air purifier. Renser luften og fjerner lukt. Renser opptil 119 m³/t som er perfekt til soverommer eller stuen. Utstyrt med HEPA 13-filter som stopper 99,97 % av alle luftbårne partikler, og alt dette kan styres fra en app
Tips fra Elkjøps Phonehouse! Chromecast og JBL trådløse hodetelefoner!

Tech-pappaen

Pappaen din elsker alle dingser og tjenester som gjør hverdagen lettere – og morsommere. Bak ethvert kjøp ligger det mye research, og når han først kjøper noe er det alltid det beste. Han følger nøye med på alt Elon Musk finner på med SpaceX, og er en ivrig lytter av Teknisk Ukeblad sin podcast.

Pappaen din er med andre ord oppdatert på det nyeste innenfor teknologi, og om han ikke allerede har begynt å gjøre om huset til et smart-hjem, kan du kickstarte det nå. En smartkontakt kan brukes både til å skru på lamper og til å styre temperaturen på panelovnen med mobilen. Vil du slå på stortromma, eller har mulighet til å spleise med andre familiemedlemmer, kan dere kjøpe en robotstøvsuger!

Alle mulige duppeditter finner du hos Kjell & co!

Birken-pappaen

Sist, men ikke minst, har vi den superspreke pappaen. Enten han har drevet med det hele livet, eller begynte etter fylte 40, er Birken-pappaen et fenomen mange kjenner til. Han er lidenskapelig opptatt av å holde seg i form, og enten det er å sykle til og fra jobb eller å løpe halvmaraton, så prioriterer han å bruke tid på det.

Denne sporty fyren blir i hundre av alt som kan gjøre ham raskere, både når det gjelder teknisk utstyr og klær. Vanntett etui til smarttelefonen, bluetooth ørepropper eller ny rem til treningsklokka vil garantert falle i smak. Han bruker mye treningstøy, så et nytt sett med t-skjorter eller sportssokker er også gull.

Tips fra Elkjøps Phonehouse:

  • LB Tune500BT trådløse on-ear hodetelefoner er den ideelle plug-n-play-løsningen for de som er glad i musikk på farta.
  • 3. generasjons Chromecast! Koble denne til din vanlige TV og få tilgang til en uendelig verden av underholdning. Strøm videoer og filmer, sanger, spill spennende spill eller vis bilder fra mobilen eller nettbrettet.

Vi har det du trenger til farsdag. Velkommen!

No image format Selected

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00