Tips til årets #hjemmeferie

Vår Amfi Roseby
Amfi Roseby
jente som går tur
Amfi Roseby
Dame på en rød sykkel

Tilbringe sommerferien hjemme i år? Det er ingen problem når man bor i en så fantastisk del av landet som vi gjør.

Sett deg ned med familie eller venner og planlegg alt dere har lyst til å gjøre i sommer. Dagsutflukter, pikning, teltur, sykkeltur, fisketur, fjelltur, teltur - ja her er det kun fantasien som setter en stopper.

Her får du noen av våre ansatte sine favoritt-turer i Molde og omegn:

Solvår sin favoritt aktivitet er camping i fjellet sammen med familien, helst ved et vann med mulighet for fiske. Området rundt Eresfjorden er første valget. Men Moldemarka er også en favoritt med et eldorado av muligheter både til camping, sykling, fisking eller det man måtte ønske.df

- Vi er heldig som kan ha hjemmeferie i denne nye stor kommunen Molde. Alle de mulighetene man har til å oppleve alt fra vakre daler som Eikesdalen til havgapet på Midsund og utallige fjelltopper.

Utforsk din egen kommune, er oppfordringen fra Solvår, hun og gjengen hos Intersport Roseby har enormt med kunnskap og gleder seg til å hjelpe deg med det du måtte trenge til ferien.

Amfi Roseby

Det er ingen tvil om hvor Guro trives best på tur! Hun har et imponerende antall besøk til Moldes fineste utkikspunkt Varden.

- En tur langs den gamle Vardeveien i skogen, for så å kunne nyte en morgenkaffe sammen med Moldepanoramaet er uvurdelig for kropp og sjel, sier Guro fra Leika Roseby.

Hun anbefaler alle å prøve det samme.

Jente med blå himmel i bakgrunn
Daniel Aandahls
Utsnitt av tuppen på en hengekøye og et sup-brett i vannkanten
Hengekøye

Daniel fra Aandahls, sin turfavoritt er hengekøye! Friheten til å sove der man vil og muligheten til å være så tett på naturen er det aller beste.

Aller helst camper han i fjøra på Hjertøya eller Julneset!

Daniels eksperttips: Husk vann om du skal campe på Hjertøya en natt.

Velkommen til AMFI Roseby i Molde. Her finner du over 70 spennende butikker, og vi har 880 gratis parkeringsplasser. Se våre butikker her >>

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00