Koselig julestemning

festdekt bord, dame viser frem ferskvarer og julegavetips fra coop mega
ansatte hos coop mega viser frem ferskvarer
ostekake pent dandert på fat
sjokoladekake pent dandert på fat
Hvorfor ikke ta en kaffepause på Jordbærpikene i julehandlingen?

Vi har tipsene til mat og interiør som fører til koselig julestemning!

Satser stort på lokalmat

Hilde og gjengen hos Coop Mega Molde tilbyr et av byens største utvalg fra lokale produsenter. Her finner du produkter fra kjente steder som Tingvollost, Drågen Smokehouse, syltetøy fra Valldal og honning fra Hustadvika.

I ferskvaredisken hos Therese og Chris Even finner du nydelige råvarer til alt som hører julen til. De erfarne kokkene hjelper deg gjerne med gode tips til julemiddagen.

Er du klar for å prøve noe nytt til julematen? Se tilbehøret som vil løfte julemiddagen til nye høyder – enten du skal servere ribbe, pinnekjøtt eller kalkun.

Kom i julestemning og lag hjemmelagde pepperkaker

Pepperkakeverksted på kjøkkenet skaper fin julestemning og smaker utrolig godt i en mørk adventstid. Sett på julemusikk og del opplevelsen med noen du er glad i.

Når en pepperkake baker baker pepperbake kake, tar han først en stekegryte, og en kilo margarin...

Serverer du pepperkaker og blåmuggost toppet med fikensyltetøy må du sørge for å ha mye på lager, for dette en farlig god smakskombinasjon. Bruk restene fra julematen og lag deilige småretter med smak av jul. Vi deler våre beste oppskrifter på juletapas her.

to jenter og en gutt baker pepperkaker
festdekket bord med servise og pynt
festdekket bord med servise og pynt
Jul hos Bohus Molde
to damer tenner lys ved festdekket bord
Jul hos Skeidar Molde

Koselig julestemning

Julepynten skal snart frem igjen og kanskje trenger du litt inspirasjon til hvordan du kan skape god julestemning hjemme? Enten du skal arrangere julebrunsj for vennegjengen eller ha julaften hjemme hos deg, er det alltid gøy å pynte litt ekstra. Årets trender innen borddekking går mot det naturlige, det tradisjonelle og det mørke. Se hvordan du kan pynte matbordet i de tre ulike stilene.

Vi retter en stor takk til Bohus og Skeidar som har stått for lokasjon til mange av bildene i årets julemagasin. For inspirasjon og tips til hvordan du kan pynte til jul anbefaler vi en tur innom disse butikkene som bugner av flotte utstillinger og god julestemning.

Se mer juleinspirasjon her!

Foto
Tonje Sætre og Elisabeth Haugen / TIBE Molde
Produksjon
Tonje Sætre og Elisabeth Haugen / TIBE Molde og Amfi Kreativ

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 08:00 - 22:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00