Jul på Amfi Roseby

to jenter og en gutt sitter på gulvet foran juletreet og åpner gaver
dame i blågrønn kjole med mønster åpner gavepakke
dame i svart kjole pynter juletre
ansatte hos AMFI Roseby poserer ved juletreet inne på senteret
God jul fra AMFI Roseby!

Vi deler våre beste juleminner og hotteste julegavetips med deg i årets julemagasin.

Endelig er det her! Årets digitale julemagasin.

I år har vi møt noen fantastiske fine barn, som gleder seg veldig til julenissen kommer. Gullvinner og MFK-profil Martin Linnes forteller om årets sesong, familiens juletradisjoner og livet i Molde. Så har vi selvsagt snakket med de fantastiske serviceheltene på AMFI Roseby som gir deg sine tips for julen. 🎁

Len deg tilbake med en god kopp kaffe og scroll deg inn i julestemningen her.

Her på AMFI Roseby er julevarene allerede kommet i butikkene og julehandelen er i gang. De ansatte har god kompetanse og kjenner varesortimentet i butikkene sine godt. De vet også hva som er populære gaver å gi og ikke minst hvilke som er populære å få, og kan hjelpe deg med å finne passende julegaver til dine nære og kjære.

Velkommen til en stemningsfull julehandel, og takk for at du handler lokalt. ❤️

Et innholdsrikt år

2022 har vært et spennende år på AMFI Roseby. Vi har blitt enda større og er i dag et av Norges ti største kjøpesentre, og en av byens største private arbeidsplasser. Ikke minst fikk vi gleden av å ønske den flotte gjengen på Storsenteret velkommen inn i Amfi-familien.

- Vi ønsker alle store og små en fredfull og fin juletid. Velkommen til en stemningsfull julehandel på AMFI Roseby.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels. På AMFI Roseby får du kjøpt gavekortet i gavekortautomaten ved Eurosko i 1. etasje, og i automaten ved Kid i eller hos Jernia.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.