Interiørtips – slik lager du koselig julestemning

heldekket bord fra søstrene grene
gavepapir fra søstrene grene
gaver i flettet kurv
gaver knytter til trappegelender

Da er det rett før julepynten skal frem igjen og kanskje trenger du litt inspirasjon til hvordan du kan skape god julestemning hjemme - da må du lese videre.

Endelig er julen snart her igjen tenker mange, og kan nesten ikke vente til kassen med julepynt skal ned fra loftet. Jul er minner og tradisjoner, det gjelder også julepynten som de fleste har et nostalgisk forhold til. Selv om det de senere årene har kommet julepynt til å tekkes enhver interiørstil, holder mange på den nostalgiske julepynten.

Det gjør de også hos Søstrene Grene som har kommet med en nydelig julekolleksjon – moderne og nostalgisk. Her gir vi deg noen enkle tips til hvordan du lager koselig julestemning hjemme med noen enkle grep.

1. Legg litt ekstra omtanke i innpakningen

Gjør deg litt ekstra flid med gaveinnpakningen i år. Kjøp inn fint innpakningspapir, gavebånd og papir og sett av litt tid til å pakke inn gaver. Gjør det til en hyggelig juleaktivitet og ikke bare en plikt. Sett på litt julemusikk, lag deg en stor kopp med varm drikke og kos deg med innpakningen.

Og hvem sa at pakkene ikke kan stå fremme? Har du laget pakkekalender kan det være fint å gjøre pakkene til en del av juleinteriøret, heng de opp med litt hyssing rundt et gelender eller legg de i en dekorativ kurv.

lysestaker og annen dekorpynt fra søstrene grene