Ikke glem kjæledyrene til jul

hunder med gensere
hund med hvit og oransje genser
hund med grønn og brun genser
hund med blå genser

Mange har kjæledyr de regner som en naturlig del av familien, nærmest som et barn. Så hvorfor skal vi ikke skjemme de bort litt til jul? Se våre gavetips.

De har vel kanskje ikke så stor glede av å se pakken under treet, men det som er inni gaven kan gjerne komme kjæledyrene våre både til nytte og glede. For dyr viser glede, bare spør eieren.

Det kan være praktisk tilbehør som halsbånd og refleksvester eller fint interiør, som kurver, pledd og matskåler. Et annet tips kan være leker eller god julesnacks.

Smart strikk – også til dyra

Hos 2 Søstre har de alt til strikkeren av både garn, mønster og nødvendig utstyr. Det du kanskje ikke visste var at du finner egne strikkeoppskrifter med praktiske klær til hundene. Se bare på disse fine strikkevestene fra Viking garn.

Strikker du inn en reflekstråd har du en varm og fin refleksvest også. Absolutt å anbefale i den mørke tiden vi er inne i.

hund med lilla, glitrende genser
bøker om hunden anton
bøker om fugler

Til dyreelskeren

Ok, så er det kanskje ikke dyra som får mest glede av disse, men dyreelskeren kan ha stor glede av å lære mer om dyrene. Hos Norli har de mange fine bøker for dyreelskeren.

Anton, den sjarmerende hunden som ble tv-kjendis over natten da han deltok i NRK-serien «Fra bølle til bestevenn», er nå ute med to bøker. Det ene er en fantasifull fortelling med fine illustrasjoner. Mens i den andre boken følger vi Anton fra valp til voksen hund og får høre hvordan det var å bli kjendis.

Fuglebøker er også fine gaver. Vi er mange som gir fuglene mat nå om vinteren og selv om vi kjenner igjen flere av sortene, er det ikke sjelden fuglebrettet får ukjent besøk. Da er det morsomt å kunne slå opp i en bok og finne ut litt mer om de.

dyresnacks
dyremat
dyresnacks for gnagere
dyresnacks for fugler

Julemat og snacks

Zoo-1 har selvfølgelig god og næringsrik mat til kjæledyra, og et stort utvalg av snacks. La dyra få litt ekstra god «julemat» og snacks til jul, det kan være godt med variasjon i kosten for dyra også. Det kan være andre smaker, konsistens og lukt, som straks gjør maten litt mer spennende.

Bare pass på at de ikke kjenner lukten, da kan det fort bli tidlig oppakking av julegavene i år – og papir overalt.

Er hunden din team pinnekjøtt eller ribbe?

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 17:00