Hjem til Molde

Martin Linnes står foran juletreet
familie står foran juletreet
familie står foran juletreet

- Å komme tilbake til Molde har vært litt som å komme hjem.

Martin Linnes har vært med å ta tre seriegull og tre NM gull i Moldedrakta, og er et kjent navn for alle som har fulgt med Molde Fotballklubb. Han spilte for Molde fra 2012-2016, før han flyttet til Tyrkia hvor han spilte for Galatasaray i 5,5 år. I fjor vente han og familien tilbake til Molde.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake. Molde er jo Norges beste fotballag og jeg er stolt over og igjen kunne bidra til forhåpentligvis mange gode opplevelser og prestasjoner i tiden fremover forteller den ferske gullvinneren.

Seriegull, NM-gull og en historisk seiersrekke, det har virkelig vært et fantastisk år på Aker Stadion.

- Sesongen har vært magisk!
familie åpner gaver foran juletreet
familie ved julemiddagsbordet
Elisabeth, Emma, William og Martin gleder seg til snø, julebakst og familietid i julen.

- Gutta har levert på banen og vi har vunnet alt som kan vinnes i Norge. Erling har vært en fantastisk coach, som har fått det beste ut av gutta. Laget er en gjeng med kompiser som har det fint sammen både på og utenfor banen. Jeg er overbevist om at det også påvirker våre prestasjoner positivt forteller en fornøyd Martin.

Martin og hans samboer Elisabeth har to barn sammen, Emma og William. Den nye hverdagen i Molde er noe de alle setter pris på.

- Barna trives veldig godt her, Martin blomstrer i MFK-drakta og jeg har fått meg jobb hvor jeg trives veldig godt. Dagene flyr av gårde til både aktiviteter og sosiale sammenkomster, noe vi verdsetter veldig høyt. Her har vi fått venner for livet forteller en smilende Elisabeth.

familie står foran juletreet
Emma, Elisabeth, Martin og William ønsker deg en riktig god jul. Antrekk fra Capone og Best Kids.

- Til jul pleier vi alltid å lage en kalender med bilder av barna til besteforeldre og oldeforeldre. Det liker de veldig godt og er kjempetakknemlige for hvert år. En opplevelse er også veldig fint å gi eller få. Det er ofte her minnene skapes forteller Elisabeth og Martin.

Nå som sesongen er over er det tid for å roe litt ned og nyte tiden sammen med familie og venner. Men helt fri tar ikke fotballspilleren.

- Det blir nok en liten treningsøkt på julaften også ja smiler den dedikerte gullvinneren.

Foto
Tonje Sætre og Elisabeth Haugen / TIBE Molde
Produksjon
Tonje Sætre og Elisabeth Haugen / TIBE Molde og Amfi Kreativ