Har du årets juleantrekk klart?

dame i grønn finkjole og svart veske, dame i gullkjole og svart veske
Aandahls dame // Object Vero Moda
dame i blå kjole og dame i gullkjole
Object Vero Moda

Se våre favorittantrekk, og få gode juletips fra våre flotte medarbeidere.

Dette er absolutt ikke året for å spare på glitter og glam. I år kan vi endelig møtes igjen til det etterlengtede tradisjonelle julebordet, og vi går inn i en tid hvor festlighetene står i kø!

Til jul liker vi gjerne å skinne litt ekstra, enten vi går for hel paljettkjole eller om vi foretrekker en litt mer diskret variant med en glitrende tråd i stoffet. Uansett hva du ønsker finner du et stort utvalg hos Object Vero Moda.

Line og Eline er veldig glade for at førjulstiden er i gang.

- Det er alltid litt ekstra koselig å være på jobb i denne tiden, med julemusikk, hyggelige kunder og en koselig atmosfære på senteret forteller de.

- Fryktelig klisje å si, men Love Actually gir meg all the feels. Griner hver gang, ler Eline på spørsmålet om favoritt-julefilm.
dame i gullkjole og svarte strømpebukser
dame i blå kjole og dame i gullkjole
Eline i gullkjole fra Vila. Line i blå glitterkjole fra Vero Moda. Sko fra Rosetti Euro Sko.

Julegavetips fra Line og Eline

- Et deilig skjerf i freshe farger er alltid en sikker vinner under juletreet. Selv så er jeg veldig glad i fine ringer, og produkter jeg bruker i hverdagen som en god shampoo og balsam, eller en deilig dusjsåpe sier Line.

- Jeg har begynt på min første surdeigstarter denne uken, så hvis jeg er proffbaker til jul så blir det brød for alle pengene. Ellers så er alt spiselig alltid en sikker gavevinner hos meg smiler Eline.

mann i grå dress og dame i oransje dressdrakt
mann i grå dress og dame i oransje dressdrakt
mann i grå dress og dame i oransje dressdrakt
skil og Maja i antrekk fra Capone Roseby.

Det å kle seg i de fineste antrekkene hører juletiden til. Capone har et stort utvalg av dresser til herre og lekre antrekk til dame. De hjelper deg gjerne med å finne årets juleoutfit!

For Maja er julen tiden for å sette pris på ting som man kanskje tar for gitt i hverdagen. Selv setter hun ekstra stor pris på familien, å ha en jobb å gå til og alle de små hverdagsgledene.

Eskil har mange triks for å komme i julestemning. Selv må han se julefilmen «A Christmas Carol» og høre sangen «Stjerneskudd» av Kurt Nilsen. I tillegg håper han på snø slik at han kan gå på ski og gjøre morsomme aktiviteter med familien.

Julegavetips fra Maja og Eskil

Både Maja og Eskil elsker jul! Og synes det er ekstra hyggelig å være i butikken nå før jul. Eskil har mange gode tips til trendy julegaver, og trekker frem merkene Mads N og Blæst. Maja anbefaler smykkene fra «Who is she».

dame i grønn kjole, svart veske, svarte sko, dame i mørkegrønn kjole og svarte sko, dame i blågrønn kjole og svart veske og svarte sko
dame i grønn kjole, svart veske, svarte sko, dame i mørkegrønn kjole og svarte sko, dame i blågrønn kjole og svart veske og svarte sko
Butikksjef Monika, Anne og Adele i kjoler fra Aandahls dame Roseby.
dame i blågrønn kjole
dame i grønn velourkjole og svart veske

Vi elsker å pynte oss til jul! Det er detaljene som skiller antrekkene mer enn noe annet. Uansett om du går for den lille sorte eller full glam.

Aandahls dame på AMFI Roseby er i julemodus og har fått inn masse fint til årets julesesong, alt fra den lille sorte, til blonder, puffermer, paletter og mye mer.

Julegleder

Monika gleder seg til duften av røkelse, telys og pinnekjøtt, og det å tilbringe masse tid med familien. Adele har planer om å bake pepperkaker, se filmen «Hjemme alene» og kose seg med sine nærmeste. Anne får julestemning av Maria Mena sin sang «Home for Christmas», og gleder seg til å kunne senke ned skuldrene og slappe av med alle de fine menneskene hun har rundt seg.

Årets julegavetips fra damene på Aandahls

Veske fra Treats, smykker fra Orelia, eller en nydelig strikkagenser. I tillegg til mange fine julegaver hos Aandahls tipser Monika om en meningsfull gave fra Kirkens Bymisjon.

dame i lilla velourkjole og svarte sko
dame i lilla velourkjole
Beate i en lekker elegant fløyelskjole fra b.young, sko fra Mani og smykke fra Aseco.

Beate er butikksjef på b.young, og klar for julefeiringen! Butikken bugner av kjoler, skjørt, nydelige topper og pene bukser til julens festligheter.

- Julen for meg er kos og hygge med familien. God mat og godt selskap. Også ønsker jeg meg snø til jul.

Beate oppfordrer alle til å sette av tid til å vise de man er glad i at man setter pris på de. Man vet aldri hva morgendagen bringer.

dame i grønn kjole og dame i svart kjole prøver smykker
dame i grønn velour-kjole med fine smykker
dame i svart kjole med fine smykker
Alle klokker, kjeder, armbånd og ringer Mona og Eva har på seg finner du i butikk hos Aseco Roseby.

Sett prikken over i-en

…med det fineste tilbehøret. Med det rette tilbehøret går du fra hverdagsfin til festfin på et blunk. Noe fint å pynte seg med i hvitt gull, for eksempel ørepynt eller en fin ring. Det er alltid en sikker vinner. Og ikke minst er det også en veldig ettertraktet gave under juletreet.

Gaver fra Mona og Eva på Aseco er alltid en sikker vinner, enten det er til deg selv eller en god venn. Disse damene er utrolig serviceinnstilte, her får du alltid god hjelp og glade smil.

Favoritt julesang? En stjerne skinner i natt med Oslo Gospel Choir og Maria Haukås Mittet. Den er nydelig! svarer de humørfylte damene.
Foto
Tonje Sætre og Elisabeth Haugen / TIBE Molde
Produksjon
Tonje Sætre og Elisabeth Haugen / TIBE Molde og Amfi Kreativ