Egentid på senteret

dame er hos frisøren og får style håret sitt
matutvalg hos jordbærpikene
gul ostekake med rips
Lunsj, kaffekopp og et kakestykke? Ja, takk!
dame får servert mat hos jordbærpikene

Vi kan varmt anbefale deg å ta godt vare på seg selv og i år mer enn noen gang. Hvorfor ikke sette av noen timer til litt kjærkommen egentid på senteret?

Julestria og skinnende rene hjem er ikke så viktig for oss akkurat i år og det nye året kan liksom ikke komme fort nok. Midt oppi alt er det viktig at du tar godt vare på deg selv. Unn deg selv litt egentid hos oss på AMFI Roseby. Ta deg tid til en god kaffekopp og nyt en deilig lunsj.

Hos Jordbærpikene finner du alltid noe som frister, og i de hyggelige lokalene kan du fint sette deg ned og slappe av i eget selskap.

dame får stylet håret sitt ho frisør
Vi drømmer vel alle om sunt og friskt hår. Bestill time i dag!
dame får stylet håret sitt ho frisør
Hos Luggen har de dyktige ansatte som virkelig kan hår og som tar godt vare på deg.

Skjem bort deg selv med oppfriskende klipp og styling hos Luggen Hårstudio, før du tar en liten titt innom dine favorittbutikker på senteret. Der står de flinke butikkansatte klare til å hjelpe deg om du ønsker det, eller så kan du bare gå rundt i dine egne tanker og drømme deg bort litt, mellom hyller og rader med de lekreste sesongnyhetene.

ansatt viser frem utvalg av klokker
klær på stativ
kjole hengt opp i et prøverom
utvalg av klær hos aandahls herre

Vi kjøper ikke bare med øynene, vi liker også å ta, lukte og føle på det vi skal kjøpe. Tenk bare på den følelsen når du finner drømmekjolen og kan prøve den på straks, slik at du får vurdert snittet, stoffet og kvaliteten. Klaffer alt, er det bare å kjøpe og ta den med hjem straks.

Det å rusle rundt på senteret, titte litt og kanskje handle noe, er en opplevelse vi nesten har tatt litt for gitt, men savner nå som det har blitt sjeldnere. Men med noen forholdsregler er det fortsatt fint mulig.

På senteret er de opptatt av trygg handel og legger alt til rette for at du skal ha en trygg og fin handleopplevelse hos dem. Her kan du lese mer om trygg handel og smitteverntiltakene på senteret.

Produkter

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00