De fineste juleantrekkene til ham og henne

dame holder opp glitrende julekjole

Jippi, det er snart jul. Men har du årets juleantrekk klart? Hvis ikke, må du lese videre. Vi deler våre fineste juleantrekk til både ham og henne.

Glitrende kjoler og stilige dresser

Dette er ikke året for å spare på pynten. Det tradisjonelle julebordet utgår hos flere bedrifter og det blir mest sannsynlig mindre festligheter i jula, men ikke la det stoppe deg. Snarere tvert imot. Vi får gjøre det beste ut av det, og å kle seg opp i sitt peneste antrekk kan gjøre underverker for humøret. Hvorfor ikke kle dere opp og ta årets venninnejulebord digitalt?

Hos AMFI Roseby har de alt du trenger, og butikkene viser frem sine fineste juleantrekk. Les videre og bli inspirert.

Julehandelen levert på døra? Ja, selvfølgelig. Frister det ikke å dra på senteret for å handle, kan du lese mer om hvilke butikker som tilbyr hjemlevering av varer hos AMFI Roseby, i denne artikkelen.

ansatt viser frem juleantrekk, mørkegrønn dress med rødt slips
ansatt viser frem juleantrekk, mørkegrønn dress med rødt slips
Med et stort utvalg av dresser og tilbehør finner du helt sikkert en som faller i smak, og de ansatte hos Aandahls hjelper gjerne til med å finne den rette dressen for deg.

Klassikeren til herre

Det er vel ingenting som slår dressen til herrene. Med dress er du alltid velkledd. Men dress er ikke ensbetydende med mørk dress og hvit skjorte lenger.

De senere årene har dressen kommet i flere ulike varianter, snitt, farger og stylinger. Hvorfor ikke gå for en dress i en lysere grønnfarge? Eller i et litt annet materiale, som for eksempel lin? Det er også mulig å variere dressen med ulike skjorter, slips, sløyfe og annet tilbehør. Ikke minst sko.

Bytt mellom tradisjonelle pensko og sneakers for et mer laidback uttrykk, alt etter hvilken anledning det er.

Kjøp dressen hos noen som har god kompetanse og et godt utvalg, som hos Aandahls. For når det kommer til dress er det viktig at den sitter riktig på. Det beste er å ta mål og prøve på flere ulike, da er sjansen større for at du finner den som passer deg best. Finner du først en som passer godt blir den straks mer behagelig å ha på, og sjansen er større for at den faktisk blir brukt.

ansatte hos vero moda og b.young viser frem svart og lys, glitrende julekjoler
ansatte viser frem juleantrekk, mørkegrå kjole og blå velourkjole
Glitter og velur hører med til julekjolekolleksjonene, og vi går aldri lei (b.young og Vero Moda).
ansatt viser frem juleantrekk, grå tettsittende kjole
En tettsittende glitterkjole får straks et mer edgy uttrykk med voluminøse skuldre (Vero Moda).
ansatt viser frem juleantrekk, svart kortkjole
ansatte viser frem juleantrekk, svart løs kjole, grønn tettsittende kjole
Den lille sorte med fine blondedetaljer er kjekk å finne i skapet, enten du skal i familiemiddag eller ut med venninnene (Vero Moda). En svart kjole med lange ermer i et delikat stoff med fløyelsprikker er både klassisk og kult (Part Two/Aandahls). Smaragdfargene er også populære til jul og med god grunn (Floyd/Aandahls).
ansatt viser frem juleantrekk, leopardmønstret kjole
Dyremønster er populært for tiden og du finner det på alt fra vesker, sko og topper til kjoler. Gå for et litt tøffere antrekk til jul med en kjole i leopardmønster (b.young). Alt etter hvordan du styler den, så har du en kjole som passer like godt til lunsj med venninner som til nyttårsmiddagen.
ansatt viser frem juleantrekk, hvit omslagskjole
Det er vel få plagg som er så komfortable som kjole. Om du finner den riktige er det god plass til både å puste og kose seg med julemat. Velg en i et mykt og komfortabelt materiale, som denne fra Vero Moda, og du vil ikke gå i annet hele jula.

Kjoler med spennende detaljer

Det er detaljene som skiller kjolene mer enn noe annet. Så selv om du går for den lille sorte – i år igjen – behøver ikke det å bli kjedelig. Det er trygt å ha en pen, svart kjole hengende i skapet, men med noen kule detaljer skiller du deg likevel ut. Det er mange detaljer som går igjen hos de fleste av butikkene, som blonder og puffermer. Og nå til jul må vi ikke glemme de glitrende kjolene.

Til jul liker vi gjerne å skinne litt ekstra, enten vi går for hel paljettkjole eller om vi foretrekker en litt mer diskret variant med en glitrende tråd i stoffet. Uansett hva du velger så fins det et stort utvalg i butikkene nå. En skimrende velurkjole er også fint til jul, gjerne i en annen farge enn svart.

For det er jo langt mer enn svarte kjoler som henger på stativene i butikkene. Der fins det et hav av kjoler i fine farger du kan velge blant. Alt fra fine rødfarger, klassiske blå til trendy grønntoner.

Til jul er det kanskje spesielt smaragdfargene som er populære, men vi må heller ikke glemme dyremønster som virkelig har kommet tilbake i trendbildet. Så hvorfor ikke gå for et litt tøffere juleantrekk i år, med en kjole i leopardmønster.

utstillingsdukker og oppheng av juleantrekk
ansatt viser frem lys bluse med glitter
ansatt viser frem juleantrekk, tigermønstret bluse og skinntights

Er du mest komfortabel i bukser?

Det gjør vel ingen verdens ting. En pen bukse og topp kan være like fint til julefesten, alt kommer an på stylingen og tilbehøret du velger.

Bukseutvalget har etter hvert blitt bredt, med alt fra vide bukser med høyt liv til åletrange skinnbukser. Så her skal det fint være mulig å finne en favoritt. En skinnbukse og bluse pynter du enkelt opp og ned, alt etter hvilket tilbehør du velger. Hva med en lekker paljettopp til?

Hos Vero Moda/Object og b.young har de både festfine bukser, topper og bluser.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00
Åpent i dag 10:00 - 20:00