Ansattes julefavoritter

ansatt hos intersport viser frem superundertøy av kari traa
kundeavis fra sunkost

Her på AMFI Roseby er julevarene allerede kommet i butikkene og julehandelen er i gang. Se hva de ansatte har sett seg ut som sine julefavoritter.

De ansatte har god kompetanse og kjenner varesortimentet i butikkene sine godt. De vet også hva som er populære gaver å gi og ikke minst hvilke som er populære å få, og kan hjelpe deg med å finne passende julegaver til dine nære og kjære.

Men de er omgitt av fine varer dagen lang og får ofte noen egne favoritter også – og her kan det skjule seg mange gode gavetips!

2 søstre – N.A.E. hudpleieserie

Hos 2 Søstre har de tatt inn, N.A.E., en ny hudpleieserie i Sunkost-avdelingen. Serien består av produkter av høy kvalitet til hele familien. Serien er økologisk og kombinerer naturlige ingredienser med effektive aktive ingredienser.

produkter fra 2 søstre
ansatt hos luggen viser frem produkter
ansatt hos 2 søstre viser frem produkter
ansatt hos intersport viser frem utvalg av truger

Luggen – Kvalitetsprodukter fra Joico

Hos Luggen har de ansatte virkelig lagt sin elsk på produktene fra Joico. Joico Joifull gir økt volum til håret og gjør at det føles både fyldigere og luftigere. Rengjør skånsomt og gir fin glans til håret.

En annen favoritt er, Joico Hydra Splash. Denne serien tilfører håret fuktighet uten å tynge. Den gir en ultralett følelse og passer godt til nordisk hår da den reduserer brus og statisk hår.

Joico K-pak er en annen favoritt. Serien består av gjenoppbyggende produkter, som reparerer skadet hår. Perfekt for et porøst, skadet og kjemisk behandlet hår. Håret blir sterkere og sunnere.

Intersport – alt til en sporty vinter

Kanskje du finner noen vinterfavoritter? De ansatte hos Intersport har i hvert fall funnet sine. Superundertøyet fra Kari Traa er manges favoritt, enten du slapper av hjemme foran peisen eller er ute i vinterkulda, og kommer stadig i nye farger og mønster.

Hjelm og skibriller fra Sweet Protection er laget for deg som tenker sikkerhet, i tillegg til fart og moro. Med spenstige farger og design sørger du for å være synlig også. Truger fra Tubbs er populært. Genialt for alle som liker å komme seg ut på tur om vinteren. Du finner mange ulike typer, alt etter om de skal benyttes til toppturer eller å gå fra bilen til hytta med full oppakning.

ansatte hos intersport viser frem utvalget av Kari Traa-produkter og produkter innen slalomhjelm- og briller
ansatt hos norli viser frem produkter
ansatt hos norli viser frem sequence-spillet
ansatt hos rosetti eurosko viser frem sorte boots
ansatt hos rosetti eurosko viser frem beige og sorte vintersko
ansatt hos rosetti eurosko viser frem dr. martens sko

Norli – hyggelige inneaktiviteter

Hos Norli setter de ansatte pris på at det er innevær innimellom. I Panduro-avdelingen deres har de mye hobbymateriell, som for eksempel maling, gode pensler og lerret om du er av den kunstneriske typen. En hyggelig inneaktivitet for hele familien.

I den velassorterte Ringoavdelingen finnes leker til barn i alle aldre. Lego er en favoritt blant mange. Spill er også en hyggelig familieaktivitet, og her har de valgt seg ut klassikeren, Sequence. Et spennende og taktisk spill som går ut på å være den første som får fem brikker på rad. Nesten avhengighetsskapende, skal vi tro butikksjefen. Passer for alle fra 7 år og oppover. Et stort pluss er at man også kan være kun 2 som spiller sammen."

Rosetti Eurosko/Shoe Gallery – fine sko, så klart!

Trendy sko i alle varianter. De ansatte hos Rosetti Eurosko/Shoe Gallery har funnet sine favoritter.

Anne setter pris på en klassisk svart skolett fra Panama Jack i svart skinn og med behagelig såle, mens Julie har lagt sin elsk på et par trendy boots med grov såle og dyrisk mønster fra Stockholm Design Group. Match gjerne med veske i samme materiale. Ugg boots holder deg garantert varm og tørr i vinter, det samme gjør nok et par vinterstøvler fra Dr. Martens.

Butikksjef, Synnøve, holder i et par fjellskoinspirerte vintersko fra HÖGL, som er veldig populært for tiden. Råstilig til både bukse og kjole.

ansatt hos rosetti eurosko viser frem sorte vinterboots
ansatt hos vero moda/object
ansatt hos vero moda/object
ansatt hos vero moda/object
ansatt hos zoo-1 behandler hund

Vero Moda/Object – fresh og trendy

Hos Vero Moda/Object har de ingen problemer med å finne noen favoritter å dele med oss.

En flott blomstret kjole fra Object er kjekk å ha i garderoben, behagelig og fint både til hverdags og fest. Det samme kan man si om skinnbuksen fra Vero Moda, style den med favorittstrikkegenseren din for en fin hverdagslook.

Varm og stilig? Lett. Med en varm strikkekjole, boblevest og matchende lue er du klar for de kalde vinterdagene som kommer.

Zoo-1 – omsorg og dyrevelferd

Hos Zoo-1 er de opptatt av dyrene våre og deres ve og vel. Deres favoritt er derfor fysioterapibehandling til dyrene. Noe de er så heldige å kan tilby hos seg. Her kan du også kjøpe gavekort.

Klikk her for å se våre ansattes julefavoritter.
tilbehør fra aandahls herre
ansatt hos aandahls herre viser frem lekkert tilbehør
ansatt hos sport 1 viser frem hoka-sko
ansatt hos b.young viser frem kjole med dyreprint
ansatt hos vita viser frem produkt innen hudpleie og kosmetikk

Aandahls herre – Lekkert tilbehør

Drømmer vi ikke alle om en avslappende jul sammen med våre kjære? Hos Aandahls herre har de denne deilige pysjamasen fra Calida, settet kommer i nydelige og tidsriktige farger.

Fint tilbehør er også alltid kjekt å få i gave, og noe vi aldri får nok av. Det riktige tilbehøret løfter antrekket.

Sport 1 – Hoka-sko til alle

Hoka-sko har blitt superpopulære og det synes de ansatte hos Sport 1 er fullt forståelig. De er behagelige, mye takket være god demping. Den tykke sålen kan virke litt uvant, men blir du først vant er det ingen vei tilbake.

Og de er ikke bare for entusiastiske løpere. De er gode hverdagssko, til og med ansatte i helsevesenet løper nedover gangene i Hoka-sko.

De har også egne varianter godt egnet til terrengløping og fjellturer.

b.young – rocka med dyreprint

Beate hos b.young har en svakhet for dyreprint, og denne kjolen har raskt blitt en favoritt. Den er enkel å style opp eller ned, alt etter anledning. Stylet med tykkere strømpebukser og boots, som Beate her har gjort, har du lett fått en ny hverdagsfavoritt.

VITA – deilig egenpleie og kosmetikk

Hos VITA finner du alt du trenger innen hudpleie og kosmetikk. Mange setter pris på velduftende og pleiende julegaver under treet. De ansatte har valgt seg ut sine absolutte favoritter, kanskje finner du litt julegaveinspirasjon blant dem?

Shea Sugar Scrub Coconut Lime er en skånsom sukkerskrubb for kroppen, med sukkerkorn og skallbiter fra kokosnøtt, som skånsomt eksfolierer bort døde hudceller og etterlater huden myk og glatt. Med en deilig tropisk duft av kokosnøtt og lime.

For flere av de ansattes favoritter, se denne videoen.

De ansattes favoritter som vises i filmen er disse produktene:

Ole Henriksen Banana Bright Face Primer, med lysnende pigmenter som gir en glød til hele ansiktet. Den kan brukes både under makeup, i din foundation, som highlighter eller bare alene –for en sunn og holdbar Ole Glow.

Lumene Instant Glow Beauty Serum kombinerer hudpleie og makeup på et revolusjonerende vis, serumet beskytter huden, fremhever ansiktet ditt og får huden til å se naturlig og perfekt ut.

Erborian Bamboo Matte Lotion er en fløyelsaktig lotion som bidrar til å redusere overflødig olje og forminske porene.

Jan Thomas Studio Cosmetics Unreal Mascara. En high-performance mascara som med sin kremete tekstur gir fantastisk volum, lengde og definisjon uten klumper.

Korres Pineapple Coconut Body Milk er for deg som vil gi huden din det litt ekstra kjærlighet! Kremen er mykgjørende og beroligende, samtidig som den har en betennelsesdempende effekt.

Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask. En dyptrensende og poreminimerende maske som kjøler ned huden. Inspirert av "Cold plunge", som er en del av det skandinaviske sauna ritualet. Cold plunge pore mask renser, kontrollerer olje og reduserer porene.

julesandwich hos jordbærpikene
Nyt en deilig julesandwich hos Jordbærpikene!
fargerik rett hos jordbærpikene
ostekake hos jordbærpikene

Jul hos Jordbærpikene

Hos Jordbærpikene elsker de jul, og nå lukter det kanel og klementiner på kjøkkenet deres. De har komponert to nye spennende retter med de julesmakene de liker aller best. Prøv deres lune julesandwich av revet svinebog med rødkål- og eplesalat, eller kos deg med et stykke frisk ostekake med smak av appelsin og pepperkaker.

Til Julesandwichen river de saftig svinebog som de tilsetter dijonsennep før de luner og crisper den lett opp i panne, serverer på surdeigsbrød med honningkokte aprikoser, ristede mandler og en frisk rødkålsalat med eple og smak av klementin. En perfekt kombinasjon av salt og søtt, med krønsj av mandlene! Julesandwich av revet svinebog 169,-

Ostekake med bunn av knuste pepperkaker, bakt med kjærlighet og ekte smør. Fløyelsmykt ostefyll med kanel og et gelelokk laget av friskpresset appelsin. Ikke for å skryte, men denne ostekaken kan få de fleste juledesserter til å blekne. Ostekake med smak av jul 59,-

Deilig te i spennende julesmaker fra Teapigs. Teapigs er naturlig te laget på hele blader, bevarer alle gode antioksidanter i teen. Adventskalender med 24 spennende smaker kr 419,- Winter Spiced red tea 89,- og special edition esker, Glühwein, Spiced Pear og Chocolate Orange 99,-

Jordbærpikene har gavekort til den som har alt, som garantert faller i smak. Du velger selv beløpet og kortet kan benyttes i alle deres kafeer.

teapigs julekalender hos jordbærpikene
ansatt hos aseco viser frem gullklokke
to ansatte hos aandahls dame viser frem flotte julekjoler

ASECO – de fineste smykkene og eksklusive klokkene

Eva har forelsket seg i denne nydelige klokken med swarovski-krystaller fra, Versus Versace. En av nyhetene hos ASECO denne sesongen og en fin julegave, enten til deg selv eller noen du er glad i.

Versus Versace har klokker til både dame og herre. Klokken, som Eva viser frem, har gullfarget stållenke og svart urskive, men de finnes også i andre farger og utførelser. I tillegg til et stort utvalg av klokker fra andre kvalitetsleverandører.

Aandahls dame – trendy antrukket fra topp til tå

Anna og Anne Maren, hos Aandahls dame, har i hvert fall funnet sine favoritter til jul.

Anna har her på seg en superskjønn, svart kjole fra Part Two, med dekorative prikker i fløyel. Denne har de trendy puffermene, som gjør den både stilfull og elegant. Absolutt en favoritt til julesesongen. Prikken over i’en settes med vesken, fra Treats.

Anne Maren elsker grønt, og har, ikke overraskende, valgt seg ut denne nydelige grønne kjolen med blonder og korte puffy ermer, fra Floyd. Den perfekte julekjole. Hun har også stylet den med den perfekte partyvesken fra Treats.

ansatt hos søstrene grene viser julepynten to grønne papirtrær
ansatt hos søstrene grene viser julepynten to grønne papirtrær

Søstrene Grene – Trendy julepynt og god julestemning

Hos Søstrene Grene er butikken i disse dager omgjort til julebutikk, og mens du går gjennom butikken finner du hylle etter hylle med fine nisser, juledekorasjoner, lyslykter, kakebokser og mye annet fint.

De har blant annet stort utvalg av fin papirpynt som har blitt så populært de siste årene. De har ikke bare papirstjerner, men også disse søte og dekorative juletrærne i lekre grønntoner. De passer inn i de fleste julehjem og er praktiske å hjemme bort igjen – da de kan legges sammen.

De er nesten så fine at du kan la de stå fremme hele vinteren.