Alt til hjemmekosen

ansatt hos vero moda viser frem behagelige klær og badesalt fra 2 søstre
tøfler og sjokolade fra 2 søstre
2 Søstre kan friste med både sjokolade og varme ulltøfler som varmer godt oppover leggen.

Det beste vi vet etter en lang dag er å hoppe inn i koseklærne og bare slappe av. Her finner du butikkenes koseligste tips til kosekvelden.

Det er spesielt nå om vinteren mange av oss føler for å nærmest gå i hi. Vi rigger oss til med koseklær, tente lys, tekoppen og koser oss med en god tv-serie, strikker eller leser. Det er noe med å finne slike små lyspunkter i en mørk og travel tid.

Hos AMFI Roseby har de alt du trenger til hjemmekosen og vi har laget en liten sjekkliste til vår ultimate kosekveld.

tøfler på stol

1. Varme tøfler er et must

Fryser du på beina, fryser du overalt. Om du ikke allerede har et par lune, myke og deilige tøfler, bør de stå på handlelista, eller kanskje ønskelista?

Du finner så mange fine tøfler både til herre, dame og barn, i gode materialer som ekte saueskinn, myk plysj og ull.

Tøfler finner du hos flere av butikkene på senteret, her fra Sport 1, Rosetti Eurosko og Vero Moda.

beige tøfler og tøfler med reinsdyransikt
ansatt hos vero moda viser frem beige, behagelige klær
ansatt hos b.young viser frem behagelig, grønn kosedress og beige sko

2. Behagelige klær

Koseklær, joggebukse, loungetøy, treningstights, utslitte t-skjorter og store ullgensere. Det fins et hav av klær vi tar på oss når vi skal kose oss hjemme.

Hvorfor ikke gå til innkjøp av en fin joggedress, så slipper du å skvette i taket når noen uanmeldt ringer på døra.

Behagelige klær hører med til hjemmekosen. Disse finner du hos Vero Moda, b.young og Aandahls herre.

calvin klein pyjamas og røde julegensere med reinsdyr
te
teapigs

3. Kosemat og god drikke

Ingen kosekveld uten noe godt å spise eller drikke. Det kan være en stor kopp med varm kakao eller te, kanskje en bit med sjokolade eller noe annet godt.

Visste du at de hos Jordbærpikene har Cakeaway? Du kan kjøpe både bakst og kaker fra dem og ta med hjem. De selger også hele kaker.

Fristende te med mange ulike spennende smaker. Julete fra English Tea Shop, hos 2 søstre og fra Teapigs hos Jordbærpikene.

ostekake
sjakk og rummy-spill
Samle familien til julequiz, underholdende og morsomt. Om du får noen ledige stunder i jula er det koselig å stikke nesen ned i en god bok. Hos Norli finner du et stort utvalg av både spill og godt lesestoff.
juleheftet juleroser
bok av sophie elise isaksen

4. Underholdning

Mange av oss slapper av som best når vi har litt underholdning å koble av til. Det kan være en spennende tv-serie eller en god bok. Nå til jul er det mange koselige julehefter å velge blant også, og ikke bare av tegneserievarianten.

Hos Norli anbefaler de gjerne et parti sjakk eller slag rummy til en hyggelig forandring.

quiz-bøker
hårpleie fra luggen
Hårpleieprodukter hos Luggen.
glød selvbruningspakke
baby foot peel gavepakke

5. Egenpleie

Det kan være deilig å sette av litt tid til egenpleie og velvære også. Ta deg et langt, avslappende bad og gi deg selv litt ekstra omsorg og pleie. Unn deg selv en god hårkur, et badesalt eller et annet velværeprodukt. Det er rart hvor lite som skal til for å øke trivselen og velværefølelsen.

Et velduftende og pleiende badesalt gjør godt, disse finner du hos 2 Søstre. Mens hos Luggen har de blant annet deilige hårkurer, samt skrubb til hår og hodebunn som frisker opp og gir masse fuktighet til vintertrøtt hår og pleier hodebunnen.

Ikke glem å ta godt vare på føttene også, en god fotpeeling gjør nok godt. Denne finner du hos VITA, som også har den populære selvbruningsserien, Glöd.

badesalt
Badesalt hos 2 søstre.