Slik blir du trendy i høst

Portrettbilde av kvinne i skog
Emma hos Capone Roseby i noen av høstens favoritter farger.
Kvinne i jeans og vest i naturlige omgivelser
Strikkevest har preget årets catwalk, og den 70-talls inspirerte trenden er blitt meget populær. Røff antrekket opp med mom-jeans og boots. Pallavi i antrekk fra H&M Roseby.

Mom-jeans, ruter, skinn og jordtoner er nøkkelord for høstens trender. Høsten er et høydepunkt i moteverden og er årets største sesong.

Vi er vel alle glad i sommeren, men gule blader, rimfrosset gress og mørke kvelder har og sin sjarm. Endelig kan man lete frem igjen ullkåpe, støvletter og har du gjemt noen godbiter fra 70-tallet er det en sikker vinner i høst.

Feminine bluser, røffe skinnbukser og store strikkegenser preger høstens mote. La deg inspirere av våre ansatte!

Inspirert av 70-tallet

Høstmoten henter inspirasjon fra ti-året som ga oss slengbukser, teddy-jakker, cord og storblomstrete mønster. Bukser med høyt liv og vide ben, vest, jakke med teddyfôr, poncho eller cape, høye støvletter i brunt skinn, cordbukser og skjørtelengde rett under kneet er noen stikkord denne sesongen. Fargene er som høsten selv, burgunder, oker og bruntoner og av mønster ser vi blomster og ruter.

Go west

Trenden som har preget årets catwalk er strikkevesten, den 70-talls inspirerte trenden har allerede blitt superpopulær i alle farger og fasonger. Det allsidige plagget kan brukes med en pen bluse, skjorte eller til strikk, den passer til alt.

Kvinne sitter på benk i park
Anne Maren fra Aandahls Dame stylet i ruter som er høstens store trend. Lang skjorte med sorte skinntights og tøffe boots. Belte i livet for en litt kulere look. Skjorten kan du også bruke som jakke, skjorte eller som her kjole. - Vi digger det!
Kvinne med teddyjakke og jeans i skog
Kvinne sitter ute i ullgenser med bag
Høsten er sesongen for myke og gode strikkegensere. B.Young / Rosetti Eurosko

Strikkegenser

Tjukke strikkegensere med høy hals, pusete mohairstrikk med puffermer, chunky flettemønster eller de mer klassiske tradisjonsmønstre. Ta frem strikkepinnene og strikk en selv, eller så er det lett å finne flere favoritter i butikkene denne høsten.

STYLINGTIPS

Ha den tjukke genseren ned i en bukse med høyt liv og bruk et belte, den store genseren er kul til en vid dressbukse. Genseren i tradisjonsmønster er stilig til jeans med høye støvletter og vil du synes velger du en i en knallfarge.

Portrettbilde av kvinne
Sandra hos KappAhl Roseby har funnet sin favoritt strikk.
Kvinne i lang rutet jakke
Eline hos Vero Moda Roseby i mom jeans og rutet shacket - høstens must have!
Kvinne i bluse og skinnbukse
Kvinne i skinnbukser og skjorte
Feminin bluse og skinn passer til alle anledninger! Jiw / B.Young. Deilig strikkegenser med ull, sammen med en PU culotte er en av Eline sine favoritter fra Object Roseby.

Shacket

Dette fenomenet er et must-have i høstens garderobe. Shacket er en hybrid av skjorte og jakke, perfekt i sesong skiftet. Du kommer garantert til å se mange av disse i høst. De kommer i alle lengder og er like populær i ruter som ensfarget. Høstens hoteste plagg!

Skinn

Skinn er en tidløs klassiker og vil alltid være en del av motebildet. Denne høsten ser vi skinn brukt som materiale i både bukser, jakker, skjorter, frakker, kjoler og skjørt. Det er lett å style og investerer du i et skinnplagg har du det lenge. Det er høstens farger som går igjen, burgunder, bruntoner, beige, rust og selvfølgelig sort.

STYLINGTIPS

Det beste med skinnbukse er at den går til alt! Bruk en lekker silkebluse for en feminin look, en hvit skjorte gjør antrekket mer androgynt og en stor strikkegenser er en perfekt casual look.

Skinnjakken bruker du like elegant til jeans som til kjole, både som ytterjakke eller som et alternativ til cardigan. Investerer du i et skinnplagg har du det lenge og det vil fort bli en favoritt i klesskapet.