Opplev Molde

amfi rosebys lokaler

Molde er den trivelige småbyen som har alt du kan drømme om.

Enten du planlegger en etterlengtet weekendtur med venninner, en aktiv ferie med familien eller bare trenger en romantisk weekend med kjæresten.

Molde ligger ved Romsdalsfjorden i vakre omgivelser, og bare 10 minutter med bil fra sentrum ligger Varden. Her kan du nyte synet av alle de 222 fjelltoppene i Moldepanoramaet. Har du lyst til å gå, tar det bare en time til fots, og på toppen ligger restauranten, Vardestua.

Men det er ikke bare utsikten som er fantastisk. Molde er også en sjarmerende småby med god atmosfære. Her kan du kose deg med shopping og god mat i fine omgivelser. Byen ligger fint til nede ved sjøen, og det er gode muligheter for å finne overnatting med sjøutsikt. Kanskje noe å tenke på til en romantisk weekend for to?

Det blir aldri kjedelig i Molde, med et rikt utvalg av aktiviteter, attraksjoner og turmål. Noen av landets flotteste turistmål befinner seg i området, du har kanskje hørt om Romsdalseggen, Trollstigen og Atlanterhavsvegen? Det er bare noe av det Molde og omegn kan friste med. For mer informasjon kan du se her.