Opplev Molde

amfi rosebys lokaler

Molde er den trivelige småbyen som har alt du kan drømme om.

Enten du planlegger en etterlengtet weekendtur med venninner, en aktiv ferie med familien eller bare trenger en romantisk weekend med kjæresten.

Molde ligger ved Romsdalsfjorden i vakre omgivelser, og bare 10 minutter med bil fra sentrum ligger Varden. Her kan du nyte synet av alle de 222 fjelltoppene i Moldepanoramaet. Har du lyst til å gå, tar det bare en time til fots, og på toppen ligger restauranten, Vardestua.

Men det er ikke bare utsikten som er fantastisk. Molde er også en sjarmerende småby med god atmosfære. Her kan du kose deg med shopping og god mat i fine omgivelser. Byen ligger fint til nede ved sjøen, og det er gode muligheter for å finne overnatting med sjøutsikt. Kanskje noe å tenke på til en romantisk weekend for to?

Det blir aldri kjedelig i Molde, med et rikt utvalg av aktiviteter, attraksjoner og turmål. Noen av landets flotteste turistmål befinner seg i området, du har kanskje hørt om Romsdalseggen, Trollstigen og Atlanterhavsvegen? Det er bare noe av det Molde og omegn kan friste med. For mer informasjon kan du se her.

ansatt hos vero moda smiler og ler
ansatt viser frem glitrende julekjoler
amfi rosebys lokaler
Våre ansatte står klare til å hjelpe deg, og deler gjerne sine beste tips.

Er du klar for en flott shoppingopplevelse?

AMFI Roseby er regionens største kjøpesenter! AMFI Roseby ligger bare 10 minutter å gå fra Molde Sentrum, og inneholder en mengde butikker og spisesteder!

Lyst på en lunsj? Eller kanskje en deilig burger? Her er det hele 7 spisesteder, med alt fra pizza, og burger til en deilig kopp kaffe med ferskt rundstykke til.

Her er det over 70 forskjellige butikker, med alt fra små unike og spennende butikker til store landsdekkende kjeder.

AMFI Roseby har 880 gratis parkeringsplasser som er tilknyttet senteret.

AMFI Roseby har nettopp blitt pusset opp og fremstår ny og moderne med en koselig atmosfære.

Velkommen til oss på shopping! Vi gleder oss til å se deg!

Se alle våre butikker her >>

Amfi Roseby i Molde
Velkommen til AMFI Roseby!
Logo med teksten "Sammen skaper vi trygg handel"

Trygg handel

Sammen skaper vi en trygg handel! AMFI Roseby har innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder. Klikk her for å lese mer.