Kan vi friste med noe godt?

ansatt hos big bite
Big Bite

Et besøk på AMFI Roseby skal være en smaksopplevelse!

Derfor har vi et rikt utvalg av spisesteder som byr på alt fra kaffe og lekre kaker til rykende ferske lunsjbagetter og smaksfulle middager.

Smaken er som baken, sier vi. Det er mer sannhet i ordtaket enn du kanskje tror, for forskning viser faktisk at det er veldig få mennesker i verden som har helt lik lukte- og smaksans. Så da er det jo greit å ha noe å kunne velge i, og vi er glade for å kunne tilby et variert utvalg av spisesteder på AMFI Roseby.

Det er ikke alltid du har tid til å sette seg ned og nyte et måltid, men en kaffe kan du som regel rekke å få med deg i farten. Kanskje sammen med en deilig duftende bakevare?

Bakeriet Roseby er Moldes eldste konditori og har vært på AMFI Roseby siden 1989. Midt i hjertet av kjøpesenteret kan du få rykende fersk bakst, fristende kaker og kaffe. Sitt ned og nyt en god lunsj eller ta med og del med gode kollegaer.

En som holder mat og smiler til kameraet
Café Opus
Tre som holder opp bakevarer bak disken
Braud

Cafe Opus byr på ren matglede og er et populært sted på AMFI Roseby. Kokken presenterer retter som er inspirert av moderne, norsk mat med egen tavle for dagens middag, i tillegg til den faste ala carte-menyen.

Braud er en av de nyeste spisestedene våre og håndverksbakeriet åpnet med stor suksess på Storsenteret i november. Med bakverk av høy kvalitet kan de friste med alle slags boller, lekre kaker og deilige lunsjretter. Vær så god og spis!

Så er det maten som gir det litt mer næring, men som fortsatt går kjapt. Noe lett å ta med i hånda før du skal på trening, løper mellom møter på jobben eller er på gjennomreise i Molde?

Big Bite byr på nystekte subs -ferske baguetter med myk konsistens og sprø overflate. Og det er så enkelt! Du velger hvilket brød du vil ha, alt du ønsker av pålegg og den er klar! Har du prøvd wrapsen og salaten enda?

Dame som jobber hos Big Bite
Big Bite

McDonald's feirer 40 år i Norge og er kjent og kjær for mange. Med sine klassiske burgere, fries og desserter byr de på rask og god mat til hele familien. Du er velkommen til å spise inne i restauranten eller bruke Moldes eneste drive-thru og ta med hjem.

Burger King serverer deilige flammegrillede burgere, digge sideretter og desserter for deg som liker grillsmaken -hele året! Restauranten ligger i 1,5 etasje på AMFI Roseby og har mange sitteplasser til deg og dine.

To som holder rundt hverandre som smiler til hverandre
McDonald's
To bak disken som smiler til kameraet
Burger King

Men de gangene du ikke har like mye hastverk, kan det jo være hyggelig å bevilge seg litt kvalitetstid og nyte et godt måltid innimellom shoppingen. Eller kanskje droppe shoppingen og bare spise? Hvorfor ikke overraske familien med en annerledes hverdagsmiddag?

Pizzabakeren er garantert populært! Her kan du velge mellom den originale pizzaen i tre størrelser, porsjonspizza med tynn bunn, glutenfri, vegansk, ja til og med dessertpizza! Velkommen alle pizza-elskere til en digg matbit.

Jordbærpikene er et populært spisested på AMFI Roseby og de har mye godt på menyen. Hjemmelaget fra restaurantens kjøkken får du lekre salater og varme retter laget av friske råvarer. De har tilpassede porsjoner for de minste og deilige desserter.

Sabrura Sticks & Sushi kombinerer sushi og asiatiske retter med norske råvarer, og de byr på en deilig sushibuffet hvor du kan velge blant et variert utvalg sushi og asiatiskinspirert mat, som dim sum, vårruller og nydelige satay kyllingsticks. I tillegg har de en egen á la carte-meny. NAM!

To som smiler til kameraet
Pizzabakeren
Jordbærpikene
To som holder sushi og smiler til kameraet
Sabrura Sticks & Sushi