Kan vi friste med noe godt?

Amfi Roseby - Jordbærpikene
Møt opp med gode venner. Foto: Tonje Sætre
Amfi Roseby - Jordbærpikene
Jordbærpikene har alltid noe godt på menyen. Foto: Tonje Sætre

Et besøk på AMFI Roseby skal være en smaksopplevelse. Derfor byr vi på et rikt utvalg av spisesteder med alt fra kaffe og kake til fersk sushi-buffet

Derfor byr vi på et rikt utvalg av spisesteder med alt fra kaffe og kake til rykende ferske bagetter og smakfulle asiatiske retter.

Smaken er som baken, sier vi. Det er mer sannhet i ordtaket enn du kanskje tror, for forskning viser faktisk at det er veldig få mennesker i verden som har helt lik lukte- og smaksans. Så da er det jo greit å ha noe å kunne velge i, og vi er glade for å kunne tilby et variert utvalg av spisesteder på AMFI Roseby. Uansett hva du foretrekker å sette tennene i finner du helt sikkert noe som faller i smak hos oss.

Big Bite - Roseby
Levi på Big Bite kan friste med nysmurt bagett. Foto: Tonje Sætre

De er ikke alltid du har tid til å sette seg ned og nyte et måltid, men en kaffe kan du som regel rekke å få med deg i farten. Kanskje sammen med en deilig duftende bakevare fra Bakeriet Roseby eller en nysmurt sub fra Big Bite. En burger fra McDonald´s eller Burger King kan også gjøre nytte som et raskt måltid når tiden ikke er på din side.

Men de gangene du ikke har like mye hastverk, kan det jo være hyggelig å bevilge seg litt kvalitetstid og nyte et godt måltid innimellom shoppingen. Eller kanskje droppe shoppingen og bare spise? Hvorfor ikke overraske familien med en annerledes hverdagsmiddag? Ta de med på senteret eller bestill noe godt og få det levert på døren. En pizza fra Pizzabakeren er garantert populært!

Sabrura - Amfi Roseby
Sabrura - Amfi Roseby
Sabrura - Amfi Roseby
Hos Sabrura Stick & Sushi kan du velge mellom et variert utvalg av sushi og asiatiskinspirert mat.

Både Cafe Opus og Jordbærpikene er populære spisesteder på AMFI Roseby, og de har mye godt på menyen. Det har også Sabrura Sticks & Sushi, som vi ønsker velkommen til Molde og AMFI Roseby. Her kombineres sushi og asiatiske retter med norske råvarer, og de byr på en deilig sushibuffet hvor du kan velge blant et variert utvalg sushi og asiatiskinspirert mat, som dim sum, vårruller og nydelige satay kyllingsticks. Hver 10. buffet er gratis! I tillegg har de en egen á la carte-meny, og naturligvis tilbyr de takeaway.

Velkommen til bords på AMFI Roseby, og bon appetitt!

Amfi Roseby - Jordbærpikene
Foto: Tonje Sætre