Slik får du mest mulig ut av BLACK WEEK

Grafisk bilde med svarte hjerter og teksten "Black Week"
Velkommen til Black Week på senteret 20.-25. november!
Hender som skriver notater i notatbok. Fat med kaffekopp og lett julepynt rundt.
Lag en innkjøpsliste foran BLACK WEEK.

Når er BLACK WEEK? Fra mandag 20. til og med lørdag 25. november i år kan du gjøre kupp hver eneste dag hos Amfi. Det er bare å glede seg!

Salg hver dag – butikkene fyller på

Flere av butikkene fyller på salget med nye varer hver dag. Spre gjerne besøkene dine gjennom hele uken for å få med deg de beste tilbudene.

Se et utvalg av tilbudene på senteret her!

Få mest mulig ut av BLACK WEEK med god planlegging

Ved å ligge i forkant av alt som skjer, kan du spare mye penger. Du vet kanskje hva du har planlagt å gi i julegaver i år? Mange har et lite lager med fine gaver som venter på en passende mottaker eller anledning.

Tenk på alt som skjer gjennom et helt kalenderår – se hvordan du legger en plan for dine innkjøp!

Shop smart - Ta en titt i klesskapet før du handler

Før du løper til senteret for å handle, sjekk hva du allerede har og hva du trenger.

Det kan være lurt å lag en handleliste før du drar, da får du både en mer effektiv og lønnsom handel. Tenk gjerne også gjenbruk, for kanskje kan din gamle vinterjakke få nytt liv hos andre?

Takknemlighetens dag 23. november

Mange inviterer venner og familie på en fest i forbindelse med høsttakkefest, også kjent som thanksgiving. Hvorfor ikke invitere på en deilig høstmiddag eller gi en oppmerksomhet til noen du er takknemlig for å ha i livet ditt?

Se 5 tips til hvordan du kan markere takknemlighetens dag og oppskrift på amerikansk gresskarpai!

Mann ser på mobilen sin og smiler utenfor butikkvindu i julegate.
Kanskje du kan slå deg sammen med noen om innkjøpene?
Julenissen som skriver sine julegaveønsker
Få familie og venner til å lage ønskelister med sine julegaveønsker!

Adventskalender

Hvis ikke du allerede er ferdig med adventskalenderen til barna, mannen eller til kjæresten, har du nå sjanse til å fylle den opp med overraskelser til en rimelig penge.

Juleforberedelser

Se opp for tilbud på juleservise, servietter, stearinlys, julepynt og mat til juledagene! Syltetøy, spekeskinke, sild, tørrvarer og mye annet godt holder lenge i skapet.

Kickstart julehandelen

Kickstart julehandelen under Black Week, så du kan nyte en stressfri adventstid. Få familie og venner til å lage ønskelister med sine julegaveønsker.

Hvis du ikke allerede har fått ønskelister og har handlelisten klar, kan du la deg inspirere til årets julegaver under:

“Secret Santa”: Hemmelig julegave til noen du kjenner

Kanskje dere vil prøve «Secret Santa»? Det går ut på at dere blir enige om å gi hemmelige gaver til hverandre i en vennegjeng eller for eksempel på jobben.

Skriv ned deltakernes navn på lapper og så trekker alle en lapp med navnet på den de skal kjøpe en hemmelig gave til. Når alle har åpnet sine gaver, skal de gjette hvem gaven er fra.

Derfor er det ekstra gøy om du klarer å gi en personlig gave som mottakeren forstår at er fra deg. Kanskje dere avslører alt over video på julekvelden?


Innpakket, firkantet gave med påskriften "Secret Santa" på pult ved mus, penn, binders og tastatur.
Fotorekvisitter: Papirsolbriller, -kroner osv. på pinne.
Person i rød jakke inne på kjøpesenter med tre pakker toalettpapir under armene.

Nyttårsfesten

Trenger du et nytt antrekk til årets siste fest? Kanskje det er salg på sminke, sko eller rettetang? Eller hva med glitter og morsomme rekvisitter til fotografiene dere skal ta rundt årsskiftet?

Bursdager

Kjenner du noen som har bursdag snart? En tante, kollega eller venn som fyller rundt tall neste år, kanskje? Kommer barnebursdagene på rekke og rad framover?

Uansett hvem som har bursdag kan du lete etter alt fra klær og leker til laptoper og treningsutstyr på BLACK WEEK-salget.

Markeringer

Tenk deg om: Er du invitert i bryllup, babyshowere, dåp eller navnefest i det kommende? Kanskje skal du selv arrangere en fest for noen andre?

Nå er tiden for å finne dekor, antrekk og gaver til uvanlig lave priser for årets store markeringer!

Flytting og oppussing

Enten du selv flytter eller noen du kjenner skal pusse opp; se etter tilbud på møbler og hvitevarer, fliser, stereoanlegg, tv, sofa eller annet.

Får dere lengre vei til skole og jobb, kan kanskje el-sykkel være en god idé nå!

Forbruksvarer

Du trenger ikke være en «doomsday prepper» for å hamstre forbruksvarer. Har du plass til å sette unna litt ting, kan du fylle skapene med toalettpapir, servietter, stearinlys, bleier, hermetikk, frossenvarer og annet som tåler å vente på sin tur.

Her kan du spare mye og ikke minst stryke mye av husholdningsbudsjettet for de neste månedene. Tenk så glad du vil være for dette neste år! Bare sjekk at det er ekstra gode tilbud før du setter inn støtet.

Hobby og fritid

Forbered deg til noen rolige dager i romjulen med å fortsette på gamle hobbyer eller lær deg noe nytt. BLACK WEEK er en ypperlig tid for å speide etter garn, symaskin, utstyr til hagen, spill og annet.

Kanskje er det noe innen denne kategorien som har stått på din egen ønskeliste lenge?

Der det alltid skjer noe

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss gjennom hele BLACK WEEK og lover å hjelpe deg med julegaveshopping og annet du trenger hjelp til!