Sulten? Prøv et av våre mange spisesteder!

Dekket bord med fristende mat og drikke fra Braud Håndverksbakeri
Hos Braud finner du deilig, fersk bakst i mange varianter.
Forskjellige typer søt bakst på brett
To damer holder poser fra Jordbærpikene
Hos Jordbærpikene kan du få maten med hjem hvis du ikke foretrekker å spise i restauranten.

På AMFI Moa har vi noe for enhver smak - bokstavelig talt!

Vi er stolte av å kunne presentere våre flotte spisesteder på senteret. Her får du akkurat det du har lyst på, enten om du bare trenger noe i hånden når du er på farten, eller vil spise en bedre middag sammen med noen du er glad i.

Visste du at du kan velge mellom 22 forskjellige spisesteder på AMFI Moa?

Big Bite, 2. etg. nord og 1. etg. øst

Big Bite tilbyr rask og rimelig mat i farta. Vi selger i hovedsak subs – ferske baguetter med myk konsistens og crispy overflate. Du velger selv om du vil ha fint eller grovt brød og selvsagt alt av pålegg. I tillegg har vi flere varianter av wraps og salat.

Braud Håndtverksbakeri, 2. etg. syd

På Braud baker vi spennende godsaker hver dag. Nystekte bakevarer, lekre kaker, deilige lunsjretter – mye laget på stedet. Sett deg ned og nyt smaken i vårt trivelige sitteområde, eller ta med deg og overrask noen med velduftende bakevarer – du får garantert et fornøyd smil tilbake!

Bæra, 1. etg. syd

Bæra på AMFI Moa Syd tilbyr et kjapt og sunt alternativ for folk i farta. Alle våre produkter består av gode, naturlige ingredienser som bidrar til sunn helse og en bedre livsstil.

Espresso House, 1. etg. syd

Espresso House har siden oppstarten i 1996 i Lund i Sverige utviklet seg til å bli Nordens største kaffebarkjede. Mye har skjedd siden den gang, men ryggraden er fremdeles den samme: En stor lidenskap for kaffe. Velkommen til oss for en god kaffeopplevelse!

Funky Frozen Yogurt, broa

Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurtis-kjede. Vi er den første yoghurtis-kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurtis, og har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør. Yoghurtisen vår er også glutenfri og vegansk, og du kan velge mellom 8-10 ulike smaker.

Jordbærpikene, 2. etg. syd

Jordbærpikene er en naturlig lunsjplass – et sted du kan ta en rask middag eller treffe venner over en kopp kaffe. Vi lager maten fra bunnen av, med friske og naturlige råvarer. På menyen finner du retter som pasta, club sandwich, omelett og friske salater samt deilige, ferske bakverk og kaker.

KVIKKbar, 1. etg. nord

Velkommen til det sunne hurtigmatkonseptet KVIKK! Her finner du nydelige hjemmebakte grovspeltwraps, smoothies, proteinshakes, bowls og sushi! Knasende råvarer, hjemmelagde dressinger, immun-boostende smoothies, sprellfersk sushi - ja kort og godt sunn og digg mat for deg som er på farten! KVIKK finner på AMFI Moa nord ved Obs!

McDonalds, 1. etg. øst

Hos McDonald's er vi brennende opptatt av maten vår. Når du som kunde kommer inn i en av våre restauranter, skal du være trygg på å få mat av høyeste kvalitet. På menyen finner du et utvalg av hamburgere, pommes frites, salater, vår kjente McFlurry og mye mer.

Meet & Eat, 3. etg. øst

Vi er en kafé i Brofestebygget med Moas flotteste utsikt! Vi tilbyr spennende og tradisjonsrike retter til frokost, lunsj og middag. Maten kan du enten nyte i kafeen eller ta med deg, og på en fin dag kan du også kose deg utendørs på vår egen balkong.

Moa Let's Eat, 2. etg. nord

Let's Eat Deli er en koselig spiseplass for alle som er glad i smakfull mat, fin atmosfære og god kaffe. Hos oss finner du en rekke nydelige lunsjretter, kaldmat, kaker og ulike typer kaffe. Vi tilbyr også glutenfri, vegetarisk og vegansk mat. Vi har også catering og takeaway.

Narvesen, 1. etg. nord

Hos Narvesen finner du alt fra kaffe og kald drikke til fersk bakst, pølser og is. Du finner et bredt utvalg kioskvarer og blader til både liten og stor.

Obs Kafe, 2. etg. nord

Velkommen til Coop Obs Kafe. Vi tilbyr god gammeldags husmannskost til en overkommelig pris. Hos oss får du servert frokost, lunsj eller middag. Vi kan også friste med nysmurte baguetter, rundstykker, smørbrød, kaker, desserter, is og nystekte vafler, og dagens middag mandag til lørdag.

Peppes Pizza, 1,5 etg. øst

Hos Peppes Pizza får du servert ekte amerikansk pizza i hyggelige og uformelle omgivelser. I tillegg til vår klassiske pizzalinje Classic Chicago, tilbyr vi også den spennende serien Freestyle California, med spennende toppinger på en tynn bunn.

Sushikokk lager sushi
Sabrura tilbyr også take away i tillegg til meny og buffet i restauranten.
Dame holder to take-away skåler med thai mat
Hos Thai Thai får du byens beste thaimat! Spis i den koselige restauranten eller ta med hjem.

Sabrura Sticks & Sushi, 1.etg. syd

Vi er en sushirestaurant som hver dag tilbereder det beste innen sticks og sushi. De fleste råvarene våre er kortreiste, og buffeten er selvsagt nylaget. Vi bygget Sabrura på en visjon om at sushi skulle bli hverdagsmat som alle enkelt skulle få gleden av.

Spisestua, 1. etg. nord

Vi er et trivelig spisested med avslappet atmosfære og god mat. Her finner du noe for enhver smak, enten du vil ha milkshake og pannekaker, eller en bedre middag. Vi har også egen glutenfri meny samt skjenkeløyve og uteservering.

Thai Thai, 1. etg. nord

Vi har byens beste thaimat! Prøv vår lunsj- og middagsbuffet, med et stort utvalg varmretter, sushi og desserter.

Valakers Bakeri & Konditori, 1. etg. nord, 1. etg. syd og 1. etg. øst

Valaker Bakeri er et familiebakeri som tilbyr ferskt brød, saftig bakverk og en rekke fristende og uimotståelige kaker. Våre ansatte står på tidlig og seint for å imøtekomme kundene våre med service, en god prat, et hyggelig smil og selvsagt nysmurte baguetter og smørbrød.

Vinterhagen, syd

Vinterhagen er en trivelig og romslig kafé hvor vi serverer kaffe, kaker, gjærbakst, lunsjmat og middagsretter.

Donuts med forskjellige farger glasur og pynt
Hos Braud Håndtverksbakeri har de mange søte fristelser i tillegg til enkle lunsjretter.