Sulten? Prøv et av våre mange spisesteder!

Loades Nachos - Cilli con Carne står på en fjøl
Loaded Nachos, Chilli con Carne fra LaBoomba's. Du finner dem hos Liv & Røre i 3. etasje på nybygget (syd).
Forskjellige typer søt bakst på brett
Hos Braud finner du deilig, fersk bakst i mange varianter.
To damer holder poser fra Jordbærpikene
Hos Jordbærpikene kan du få maten med hjem hvis du ikke foretrekker å spise i restauranten.

På AMFI Moa har vi noe for enhver smak - bokstavelig talt!

Vi er stolte av å kunne presentere våre flotte spisesteder på senteret. Her får du akkurat det du har lyst på, enten om du bare trenger noe i hånden når du er på farten, eller vil spise en bedre middag sammen med noen du er glad i.

Visste du at du kan velge mellom 22 forskjellige spisesteder på AMFI Moa?

Big Bite, 2. etg. nord og 1. etg. øst

Big Bite tilbyr rask og rimelig mat i farta. Vi selger i hovedsak subs – ferske baguetter med myk konsistens og crispy overflate. Du velger selv om du vil ha fint eller grovt brød og selvsagt alt av pålegg. I tillegg har vi flere varianter av wraps og salat.

Braud Håndtverksbakeri, 2. etg. syd

På Braud baker vi spennende godsaker hver dag. Nystekte bakevarer, lekre kaker, deilige lunsjretter – mye laget på stedet. Sett deg ned og nyt smaken i vårt trivelige sitteområde, eller ta med deg og overrask noen med velduftende bakevarer – du får garantert et fornøyd smil tilbake!

Bæra, 1. etg. syd

Bæra på AMFI Moa Syd tilbyr et kjapt og sunt alternativ for folk i farta. Alle våre produkter består av gode, naturlige ingredienser som bidrar til sunn helse og en bedre livsstil.

Espresso House, 1. etg. syd

Espresso House har siden oppstarten i 1996 i Lund i Sverige utviklet seg til å bli Nordens største kaffebarkjede. Mye har skjedd siden den gang, men ryggraden er fremdeles den samme: En stor lidenskap for kaffe. Velkommen til oss for en god kaffeopplevelse!

Funky Frozen Yogurt, broa

Funky Frozen Yogurt er Nordens største yoghurtis-kjede. Vi er den første yoghurtis-kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurtis, og har bærekraftighet som en viktig ledestjerne i alt vi gjør. Yoghurtisen vår er også glutenfri og vegansk, og du kan velge mellom 8-10 ulike smaker.

Jordbærpikene, 2. etg. syd

Jordbærpikene er en naturlig lunsjplass – et sted du kan ta en rask middag eller treffe venner over en kopp kaffe. Vi lager maten fra bunnen av, med friske og naturlige råvarer. På menyen finner du retter som pasta, club sandwich, omelett og friske salater samt deilige, ferske bakverk og kaker.

KVIKKbar, 1. etg. nord

Velkommen til det sunne hurtigmatkonseptet KVIKK! Her finner du nydelige hjemmebakte grovspeltwraps, smoothies, proteinshakes, bowls og sushi! Knasende råvarer, hjemmelagde dressinger, immun-boostende smoothies, sprellfersk sushi - ja kort og godt sunn og digg mat for deg som er på farten! KVIKK finner på AMFI Moa nord ved Obs!

Liv & Røre, 3. etg. syd

La Boomba's

Her får du ekte Texican Street Food! Vi serverer fajita, burrito, tacos og jalapeño poppers. Eller hva med Mexican Street Corn? Deilige grillede maiskolber som er rullet i chilimajones, ost og toppet med koriander. Du kan også nyte nydelige churros som er dyppet i kanel og sukker, sammen med sjokolade- eller jordbær/lime saus.

Zuuma Street

Zuuma Street er "lekeplassen" til kokkene fra den kjente sushirestauranten ZUUMA i Ålesund.

Her er asiatisk inspirert streetfood, eller gatemat som det heter på godt norsk, i fokus. Mer lek med smakene og satsing på junkfood eller "comfortfood" av høy kvalitet.

Her får du BAO, både med kylling, torsk eller svin. Du kan også prøve vår Classic Poke eller Fusion Poke. Eller hva med deilige vårruller og spicy edamame?

McDonalds, 1. etg. øst

Hos McDonald's er vi brennende opptatt av maten vår. Når du som kunde kommer inn i en av våre restauranter, skal du være trygg på å få mat av høyeste kvalitet. På menyen finner du et utvalg av hamburgere, pommes frites, salater, vår kjente McFlurry og mye mer.

Meet & Eat, 3. etg. øst

Vi er en kafé i Brofestebygget med Moas flotteste utsikt! Vi tilbyr spennende og tradisjonsrike retter til frokost, lunsj og middag. Maten kan du enten nyte i kafeen eller ta med deg, og på en fin dag kan du også kose deg utendørs på vår egen balkong.

Moa Let's Eat, 2. etg. nord

Let's Eat Deli er en koselig spiseplass for alle som er glad i smakfull mat, fin atmosfære og god kaffe. Hos oss finner du en rekke nydelige lunsjretter, kaldmat, kaker og ulike typer kaffe. Vi tilbyr også glutenfri, vegetarisk og vegansk mat. Vi har også catering og takeaway.