Dette er sommerens største trender

Collage av sommerklær og tilbehør
Til henne: 1. Komono Bob solbriller fra IKKE kr 1099,- // 2. Vattert bikinitopp fra HM kr 149,- // 3. Sally kort skjørt fra Brando kr 749,- // 4. So All, Celia sandal fra Din Sko 550,- // 5. Blazer fra Vero Moda kr 499,95 // Til ham: 6. Conrad linskjorte fra Aerly kr 999,- // 7. Hent Cap fra Tiger of Sweden kr 599,- // 8. Klassiske solbriller fra Jack & Jones kr 199,95 // 9. Brax Bari Shorts fra Chris 899,- // 10. Birkenstock Arizona fra Eurosko kr 1299,-
Dame holder is i rosa dress
På AMFI Moa finner du dressjakker i friske farger hos flere av våre butikker.
Mann i blå klær poserer
Det er ingen grunn for at ikke også han skal se både flott og avslappet ut i sommer.
Kvinne med langt hår går over veien i svart miniskjørt i skinn, hvit t-skjorte og svart veske.
Miniskjørtet kan kles opp eller ned ut fra anledning. En anvendelig klassiker!

Sommermoten 2022 byr på friske farger og festlige materialer både til store og små. Få trend-tipsene her!

Her får du tips til hvilke klær og sko du bør se etter i butikkene for å være trendy i sommer.

Endelig er sommeren her, og vi gleder oss til late dager på stranden og sene kvelder på terrassen. Og etter altfor mange måneder pakket inn i ull, skjerf og tykke jakker, er det deilig å kunne kle seg i lette, lyse sommerplagg igjen.

Årets sommermote er både sprudlende og fargerik, og butikkene bugner for tiden av lekre fristelser. Og som alltid er det noen plagg, mønster og farger som regjerer.

Her er noen av sommerens hotteste trender, samt tips til hvordan du kan style dem.

Dress deg opp i sommer

Det mest tidsriktige plagget når det kommer til jakker for tiden er blazeren. Klassikeren har gått inn og ut av motebildet en rekke ganger, men om du alltid har drømt om en blazer i en knallsterk farge, er 2022 året å investere i en.

Aller mest trendy er det med en blazer i sjokkrosa eller knallgrønn, men også en enkel og lys linblazer kombinert med en fargerik topp er en sikker vinner i år. Finn en farge og et snitt du liker og føler deg vel i.

Kombiner gjerne blazeren med en stripete topp og jeans eller shorts, eller bruk den over sommerkjolen på kjølige sommerkvelder. Blazeren kan også enkelt dresses opp og ned med et par sneakers til eller et par trendy platåsandaler om du vil pynte deg litt ekstra.

Blazeren er også helt riktig til ham i sommer. Bruk den gjerne til en t-skjorte og jeans, eller en behagelig linskjorte og bermudashorts.

It’s bikini time

I fjor var det badedrakten som skulle på, men i år er det bikinien sin tur til å skinne! Dette er kanskje det mest anvendelige plagget av årets sommermote, ettersom det er like trendy å bruke bikinien som topp til både hverdag og fest, som badetøy på stranda.

Style den sammen med en enkel linskjorte, sarong eller kaftan eller alene med en jeansshorts, eller bruk den som topp under en fresh blazer eller kjole om kvelden. Bikinitoppen er også fin å kombinere med to av årets største skjørttrender – maxiskjørtet og miniskjørtet.

Et stort pluss på reise er at man får uendelig mange antrekk ut av et plagg som tar så lite plass i kofferten. Men kanskje best av alt – er man heldig med været er man umiddelbart klar til å bade!

Collage av sommerklær og tilbehør
1. Solhatt i frottè fra HM kr 99,- // 2. Kortermet skjorte fra KappAhl kr 199,- // 3. Ecco blå sandal fra Skoringen kr 799,- // 4. Ecco rosa sandal fra Skoringen kr 799,- // 5. Singlett fra KappAhl kr 199,- // 6. Kortermet body fra Lindex kr 129,- // 7. Badering fra Sprell kr 249,-

Kule barn i kule klær!

Vær klar for sol og varme! Endelig kan vi finne fram sommerklærne og la barna kose seg ute i fineværet. Vi håper selvfølgelig at i år får vi brukt t-skjorter, shortser og lette topper hele sommeren!

Uansett vær finner du i alle fall alt du måtte trenge hos AMFI Moa!