Her er sommerens hotteste tilbehør

Nærbilde av hånd med ulike smykker i gull
Nærbilde av kvinne med halssmykker som ligger lag på lag
Kvinne med hvite solbriller og skaut på hodet

Fyll garderoben med 70-tallsinspirerte solbriller, silkeskjerf og store vesker. Vi har samlet sommerens mest trendy tilbehør. La deg inspirere!

More is more

Det ingenting som gir oss mer sommervibber enn gullsmykker mot solkysset hud. Denne sommeren skal smykkene og armbåndene ligge lag på lag. Jo flere, jo bedre! Se etter store og små lenker, og bland gjerne nye og gamle smykker i forskjellige størrelser. Du kan også blande sølv og gull, samt små perler dersom du ønsker det. Både hvite og fargede perler er populært denne sommeren, og ser ekstra fint ut i kombinasjon med solbrun hud og hvite sommerkjoler. Det er også populært med små øreringer i gull, også kalt hoops.

Tips! La hendene være i fokus og bruk ringer på alle fingrene – gjerne flere på samme finger. Her kan du bruke alt fra tynne ringer til store statement-ringer.

Silkeskjerf

Silkeskjerfet kan styles på mange ulike måter – enten du bruker det som skaut på hodet, som hårbånd, rundt halsen, i hestehalen eller som belte. Kanskje har du allerede et liggende i garderoben, hvis ikke har butikkene for lengst slengt seg på trenden. Her finner du alt fra sarte pasteller og blomstermønster til sterke farger som kongeblått og oransje. Velg et som passer din stil og garderobe, og husk at det kan styles på flere måter.

Tips! Gi vesken din et hint av sommer ved å knyte et silkeskjerf i det ene håndtaket.
Kvinne med silkeskjerf på ryggen
To glass med oransj drikke og hvit blomsterpynt, samt et par solbriller på et hvitt bord
Nærbilde av kvinne med olakjole, rutete veske og en kaffekopp i hånden

70-tallsbriller

Selv om de små og smale solbrillene fortsatt er populære, ser vi at de store, firkantede solbrillene fra 70-tallet er på vei tilbake i motebildet. Solbrillene kjennetegnes av sine lysebrune glass som gjør at man ofte ser øynene gjennom glasset, men flere butikker selger også modeller med mørkere glass. Style dem med slengbukser og en statement-bluse eller kombiner dem med en søt sommerkjole og sandaler for en sommerlig look.

Tips! Gå for en innfatning som skiller seg ut, som for eksempel oransje. Oransje ser flott ut i kombinasjon med et hvitt sommerantrekk.

Store vesker

De store veskene, også kalt «shopper bag» eller «tote bag», er både praktiske og trendy. Her har du plass til alt du måtte trenge, pluss enda litt til. Denne sommeren kan du med fordel gå for en veske i naturlige materialer som lin og økologisk bomull. Det finnes også heklede varianter som ser smashing ut til sommerens rutete plagg. Sleng vesken over skulderen for en avslappet look, eller brett den sammen til en clutch som du enkelt kan holde under armen.

Tips! Sprit opp antrekket ved å gå for en veske i en fresh farge. Hva med å gå til innkjøp av en shopper bag med gule og hvite ruter?
Nærbilde av føttene til en kvinne som går på gata
Nærbilde av kvinne med håret satt opp av hårklype, sett bakfra
Ulike scrunchies og hårklyper på hvit overflate

Hårpynt

Hårklypene er tilbake og vi digger det! 90-tallsklypene kommer i alle farger, størrelser og fasonger og er ofte pyntet med perler, små stener, diamanter eller glitter. Med så mange ulike modeller er det lett å finne en klype som passer deg og din stil. Hva med å gjøre som IT-jentene og bruk en stor klype til å feste håret i en lav knyte i bakhodet. Vi viser deg hvordan du lager en enkel frisyre med hårklype i denne artikkelen. Du kan også prøve deg på en mindre klype som du kan feste ved øret eller i luggen.

Også scrunchien er populær denne sesongen. Scrunchien, som er en slags tøystrikk, er både skånsom mot håret og en fin måte å sprite opp frisyren på. Velg en i sommerens pasteller eller vær ekstra trendy og gå for en scrunchie med ruter. Den kan gjerne være litt stor, slik at den synes.

Tips! La hårklypen eller scrunchien gå ton-i-ton med resten av antrekket, eller gå for en fargerik variant som gir antrekket det lille ekstra.