Pistacchio-krem fra Made by Mama

Smaken av ekte italiensk luksus
Smaken av ekte italiensk luksus – på glass. Made by Mamas Pistacchio-krem er laget av hele 50 % av de fineste italienske pistasjnøttene, kjent for sin rike, nøtteaktige smak og silkemyke konsistens. Perfekt til frokost, dessert eller når du bare vil unne deg noe helt spesielt.
Som alltid er Made by Mamas Pistacchio-krem laget utelukkende av rene ingredienser, uten kunstige tilsetningsstoffer.
Ingredienser:
• 50 % deilige italienske pistasjnøtter
• 40 % sukker
• 10 % extra virgin olivenolje
• En klype salt
Det smaker rett og slett pistasjnøtter – og fra alle som har smakt det, har tilbakemeldingen alltid vært et entusiastisk "Uhmm!"
Dette eksklusive pålegget med sitt høye innhold av pistasjnøtter er en perfekt match til brød, bakevarer og is. For de eventyrlystne på kjøkkenet kan det også brukes til å lage spennende varianter av Dubaisjokolade eller som en luksuriøs topping på croissanter.
En skje med denne kremen – og du er i Italia.

Dette trenger du:
• 200 g melkesjokolade
Pistasjfyll:
• 75 g kataifi*
• 350 g pistasjkrem
• 1 ss tahini
• 1 klype salt
1. Stek kataifien i litt smør til den er gyllen. La den avkjøles litt, og bland den med pistasjpuré, tahini og en klype salt. Bruk gjerne en sprøytepose for å enklere fylle i sjokoladen etterpå.
2. Smelt, eller temperér sjokoladen og fordel et tynt lag i formene. La den stivne – eventuelt kan du sette formen i kjøleskapet i 10 minutter. Når sjokoladelaget har satt seg, fyller du formene med pistasjblandingen. Dunk formen lett i benken slik at fyllet fordeler seg jevnt. Til slutt dekker du det hele med et nytt lag sjokolade og lar det stå kaldt i et par timer.
3. Trykk sjokoladene ut av formen, og enjoooy!
4. Vil du gi sjokoladen et ekstra spennende utseende? Prøv å farge hvit sjokolade med konditorfarge for et kreativt preg.
5. *Kataifi er strimlet filodeig, og kan kjøpes på utenlandske butikker enten i kjøle- eller i frysedisken