Trygg handel

AMFI Askøy har innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder.

På AMFI Askøy har vi iverksatt flere hygieneregler og smitteforebyggende tiltak på senteret, og økt renholdet og vaskerutiner i fellesområder, der vi blant annet kontinuerlig vasker alle berøringsflater. I tillegg har alle våre butikker innført egne smitteverntiltak.

Våre kunder har god plass på senteret og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og størrelser på grupper. Dette informeres om på senteret.

Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret, og for å gjøre det lettest mulig har vi plassert håndsprit lett tilgjengelig ved alle våre innganger. Dette i tillegg til at vi deler ut gratis munnbind hos alle våre butikker.

Vi er takknemlige for alle som velger å handle lokalt! Men visste du at flere av våre butikker har klikk og hent? Da kan du sitte trygt hjemme i din egen sofa og velge varer, som du senere henter i butikken. Trygt og enkelt!

Sammen skaper vi trygg handel

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel på thoneiendom.no.

Kollasj med tre bilder av hvordan håndsprit-automaten virker, og trygg handel-logo
Askøys støtt lokalt-logo. Støtt handelsnæringen på Askøy