Lag et kort til noen du er glad i

mor og datter som klemmer hverandre etter at datter har gitt amfelia og oskar-tegning

Enten det er bursdag, morsdag, farsdag, jul eller Valentines Day som står for tur: La barna lage et kort til den de er glad i.

Vi har laget et koselig kort som er klart til å skrives ut. Dette passer fint til alle anledninger hvor barnet vil gi en hyggelig oppmerksomhet til en venn eller et familiemedlem.

Kortet har to sider: Et bilde med Amfelia og Oskar som kan fargelegges, og en tekstside hvor det står «Jeg er glad i deg». Bokstavene er ekstra tykke med tydelig omriss, slik at det er enkelt å sette sitt preg på kortet med sine yndlingsfarger.

Skriv ut kortet

Skriv gjerne ut kortet på litt tykt papir. Hvis dere vil, kan dere lime sammen de to sidene. Så er det bare å slippe kreativiteten løs.

Last ned utskriftsvennlig kort (PDF).

ferdig fargelagt tegning av amfelia og oskar og noen fargeblyanter
nærbilde av hånd som fargelegger amfelia
kort med teksten "glad i deg" som er klar til å fargelegges
amfelia og oskar-tegning som kan lastes ned, skrives ut og fargelegges
jeg er glad i deg-kort som kan lastes ned og fargelegges

For små barn

Print ut kortet og la barnet fargelegge og pynte. Kanskje vil du hjelpe barnet med å skrive en personlig beskjed på kortet?

For store barn som skriver selv

Print ut kortet og la barnet tegne, fargelegge og legge til en personlig hilsen. Ofte har barna selv de mest kreative og koselige ideene til hva de kan skrive, men du kan også hjelpe dem ved å komme med forslag.

Kos dere med fargeleggingen!

Skrivetips

Sett av litt plass til å skrive komplimenter til mottakeren. Spør barnet hva det liker best ved personen som skal få kortet. Kanskje er det at han/hun er hjelpsom, modig, eller morsom å leke med?