Bestill takeaway fra AMFI Askøy

nærbilde av sushi
bilde av fat med mye forskjellig sushi, tatt ovenfra
nærbilde av sushi

Lei av matlaging eller bare lyst på et ekstra digg måltid hjemme? Bestill favorittretten din fra et av våre spisesteder til å ta med hjem.

Hos oss på AMFI Askøy kan vi friste med alt fra kinesiske spesialiteter hos Rose Restaurant, salater og sandwicher hos Big Bite, til sushi fra Sushi NamNam. Og du, nå har både Rose Restaurant og Sushi NamNam søndagsåpent.

Rose restaurant

Rose restaurant serverer nydelig kinesisk mat, og det meste fra menyen kan også bestilles som takeaway. Menyen, telefonnummeret og åpningstidene deres finner du her. Hvorfor ikke prøve en av Roses spesialiteter neste gang du får lyst på noe godt til middag?

Sushi NamNam

Sushi NamNam, tilbyr fersk sushi laget av førsteklasses råvarer, i tillegg til at de tilbyr enkle og velsmakende varmretter. For å bestille takeaway er det enklest å laste ned appen deres, «sushinamnam». Hvis ikke finner du åpningstidene og telefonnummeret deres her.

Big Bite

Big Bite har alltid rykende ferske bagetter med sprø skorpe, og du velger selv hva du vil ha på. De tilbyr også ulike wraps og salater. Perfekt til en god lunsj i farta, eller de dagene du ikke rekker middag. Mer informasjon og åpningstidene deres finner du her.

bilde av fat med mye forskjellig sushi, tatt ovenfra
nærbilde av sushi