Eventyrlige vinteropplevelser i Alta

Aurora Canvas Dome innvendig, hos Glød Explorer
Aurora Canvas Dome hos Glød Explorer. Foto: Glød Explorer
Opplevelser i Alta
Lørdagscafè hos Trasti & Trine.
Opplevelser i Alta
Steinovnsbakt pizza hos Trasti & Trine.
Steinovnsbakt brød, Trasti & Trine
Steinovnsbakt og økologiske brød, hos Trasti & Trine.

Vi føler vel alle på reiselysten? Du trenger ikke reise så langt for de gode vinteropplevelsene.

OPPLEV ALTA

Vi kjenner selv på reiselysten, og har nå besøkt flere av de fantastiske opplevelsesdestinasjonene som finnes i Alta. De gode opplevelsene er ikke langt unna!

GLØD EXPLORER | TRASTI & TRINE | BJØRNFJELL MOUNTAIN LODGE | SORRISNIVA IGLOO HOTEL | SAMI SIIDA |

DET GODE LIV HOS TRASTI & TRINE

Hundekjøring i fantastisk Finnmarksnatur og ekte, kortreist og unik matglede. En tur med hundespann i skogen, på vidda eller nede på elveisen, opplev det fantastiske lyset under mørketida eller nyt vårsola på den første barflekken.

Her kan du velge full pakke, med overnatting kulinariske matopplevelser og hundekjøring.

Cafè og Bakeri

Lørdager er det Cafè & Bakeri hos Trasti & Trine, hvor du kan kjøpe med deg deres økologiske og steinovnsbakte brød eller teste deres lunsjkonsept. Vi har selvsagt testet, og vi drømmer fortsatt om deres steinovnsbakte pizza. Den kan ikke beskrives med andre ord en skikkelig sprø, så vi anbefaler turen for å smake.

Det er alltid spennende å besøke Trasti & Trine, hvor maten alltid er av beste kvalitet. Bare det å spasere på tunet er en opplevelse, slik at selv en dagstur oppleves som en hverdagsutflukt.

Middag med ærlige smaker

På vinteren er de hvite fiskene fra havet utenfor Finnmark på sitt beste. Her serveres kveite, torsk, uer, breiflabb og skater fra Lopphavet, reker fra Lyngen og kongekrabbe fra Nordkapp. Ryper blir fanget på snare og harer blir fangstet av lokale jegere.

Her får du servert historien bak hvert tygg, og alt er økologisk produsert. Å spise hos Trasti & Trine er alltid en stor opplevelse, som ikke bare fyller magen men også sjela.

Se meny og priser her!

Bjørnfjell Mountain Lodge, innteriør/ eksteriør
Magiske forhold på Bjørnfjell Mountain Lodge.