Meny
 
dame med vårkjole amfi kollasj

1 kjole - 3 antrekk

Er du smart, legger du litt ekstra penger i å finne den perfekte vårkjolen. Den rette kjolen kan styles til både hverdag og fest. Vi hjelper deg å finne den rette kjolen, og gir deg våre beste stylingtips!

 

Jobstyle

Style vårkjolen med jeans, hvite sneakers og en klassisk trenchcoat for et hverdagsantrekk du kan bruke på jobb eller en kald vårdag. Lyseblå skinny jeans har en vårlig farge som kler den røde kjolen. De hvite skoene og en lys trenchcoat er et sikkert vårtegn! Med en litt romslig veske får du med det du trenger. Match antrekket med en nydelig, rosa leppestift, og avslutt med et par kule solbriller.

 

Til venninneturen

Vårlufta kan være kald, og strikkede gensere blir gjerne en kjær følgesvenn til vårkjolen. Sammen med hvite sneakers og en caps får du et superfresht og sporty antrekk. Det gir den rette looken når du skal henge med venner, eller ønsker en mer uformell stil til selskapet. Stilen blir ekstra avslappet med løst hår og oransje-røde lepper.

Pyntet til fest

Med en hvit dressjakke og åpne, høyhælte sko, blir vårkjolen basis for antrekket til 17. mai. Beige sko gjør stilen lettere. Lag myke krøller eller bølger i håret. En hatt blir prikken over i-en!

 

Superlekre, røde pumps, smykker i gull, oppsatt hår og rød leppestift gjør vårkjolen perfekt til selskap og fest.

 

LES OGSÅ:

Lyst på noe nytt? Besøk oss på Amfi, og bli inspirert av alle vårens nyheter!

Sist endret - 12 april 2018