Meny
 
trenddager amfi sminke

Vårfresh på 5 minutter

Er huden din vinterblek, tørr og uten glød? Få superfresht ansikt med disse enkle tipsene!

Superfresht ansikt med fire enkle trinn

 

1. Rens huden og påfør en dagkrem som passer til hudtypen din. Solfaktor er et must i vårsola!

 

 

2. En concealer fjerner mørke ringer og rødhet rundt øynene. Velg alltid concealer i en lysere fargenyanse enn foundation. Dette vil gi deg en highlight-effekt, og gjøre at du ser ekstra fresh ut! Påfør også litt rundt nesvingene, hvor huden ofte kan være litt rødlig. Best resultat får du ved å bruke en sminkesvamp. 

 

3. Påfør foundation - litt om gangen. Et tynt lag gir alltid det beste resultatet. Foundation jevner ut hudtonen din, skjuler arr og småkviser, og tilfører litt farge. Lurer du på hvilken farge du skal velge? Spør våre ansatte, så hjelper de deg i å lykkes! 

 

 

4. Avslutt med å påføre solpudder og blush med en stor pudderkost. Det fremhever dine beste trekk, og gir en ekstra glød. Dersom du ønsker å gi inntrykk av en litt smalere nese, kan du bruke en kaldtonet bronzer langs neseveggen på begge sider, og highlighter langs neseryggen. Husk: Mørkt forminsker, og lyst forstørrer. Blush på kinnene gir en solkysset vårlook. VOILÁ!

 

Flere tips og personlig veiledning får du i butikken. Velkommen til oss på Amfi-senteret for mer inspirasjon!

 

Visste du at de fleste dagkremer som inneholder beskyttelse mot UV-stråler, ikke beskytter mot at du blir brent i vårsola?

 

UVA: A som i "aldring"

UVA-strålene utgjør 95 % av de ultrafiolette strålene, og er aktive selv i overskyet vær. De trenger gjennom skyene, vinduer og overhuden, uten av vi merker det. Over tid kan det påvirke cellestrukturen i huden, og få oss til å se eldre ut. Derfor er det alltid smart å bruke dagkrem med beskyttelse mot UVA-stråler!

 

UVB: B som i "brent" eller "brun"

UVB-strålene er svært intense, selv om de ikke trenger gjennom skyer eller vinduer. De fører til at huden får farge, men kan også føre til solbrenthet og hudkreft. Det er svært få dagkremer som inneholder beskyttelse mot UVB-stråler.

 

På solfylte dager anbefales derfor en god solkrem med høy solfaktor, med beskyttelse mot UVB. Påfør den i ansikt og hals etter påføring av dagkremen, og nyt vårsola!

 

Lyst på noe nytt? Besøk oss på Amfi, og bli inspirert av alle vårens nyheter!

Sist endret - 12 april 2018