Se interiørtrendene som vil prege våren

Kontor i en lys og moderne stue. Innredet med lyse tredetaljer og blåtoner
Utsnitt av vask og kjøkkenbenk med trefjøler stående langs veggen. Hvite blomster i vasken.
Noen ganger kan enkle ting som en dekorativ trefjøl være nok til å gi interiøret det lille ekstra. Plasser den langs veggen på kjøkkenbenken, gjerne sammen med blomster eller en grønn plante, og du vil se at kjøkkenet får nytt liv.
Utsnitt av et konsollbord i tre, samt et bilde med treramme over bordet.
Vårens fargepalett minner oss om naturen og kan fint kombineres med naturlige elementer som treverk og grønne detaljer.
Lyseblått rom med en hvit seng med lyseblått sengetøy i lin
Lin kommer i utallige farger, så her er det bare å velge og vrake blant deilig sengetøy og andre tekstiler!

Vi går mot lysere tider og vil fylle hjemmene våre med glade farger, naturlige materialer og sydlandsk stemning. Her er vårens interiørtrender.

2020 ble et annerledes år for oss alle, og vi har tilbrakt mer tid hjemme enn noen gang. Hvordan vi bruker hjemmene våre har endret seg drastisk og vi ønsker både farger og naturlige materialer velkommen.

Under har vi samlet tre trendtips for året som kommer. Nyhetene finner du i din favorittbutikk på senteret.

Naturlige tendenser

Det er ingen hemmelighet at naturen har en beroligende effekt på oss. Etter et stressende år er det derfor ikke så rart at vi ønsker å omgi oss med naturlige materialer som skinn, tre, glass og stein. Den naturlige trenden bærer preg av at vi har tilbrakt mye tid hjemme, og vi har fått øynene opp for tidløst design og materialer som varer og kan gå i arv. Det samme gjelder interiør med myke linjer som kan minne oss om vann og skyer. Butikkene bugner av speil med myke og udefinerte linjer, samt blomsterpotter, vaser og lampeføtter inspirert av naturens silhuetter. Vi har også et behov for mer farger i hjemmet og velger farger som minner oss om naturen og positive tider – som gult, grønt og blått. Fargen gult representerer sol og sommer og skal ifølge ekspertene gjøre oss gladere og mer positive.

Har du lyst til å kaste deg på den naturlige bølgen, kan du gjøre dette med enkle grep. Maling er en super måte å fornye hjemmet ditt på – enten du velger å male hele rommet, en kontrastvegg eller et møbel. Et tips er å velge farger som harmoniserer godt med resten av interiøret, samt en farge du trives med. Liker du ikke sterke farger, kan det være lurt å velge en lys farge, for eksempel en mintgul farge eller andre pasteller. De vårlige fargene passer utmerket sammen med møbler og detaljer i tre, uavhengig av hvilket treverk du velger. Kombiner det med naturlige materialer som skinn og lin, og gå gjerne til innkjøp av de populære flettekurvene. Her kan du oppbevare alt fra fyringsved til tepper og blader.

Kontorplass i en moderne leilighet, fylt med møbler og detaljer i lyst tre.
Treverk finnes på alt fra bilderammer og små detaljer, til bord og stoler. Nå er det supertrendy med lys eik, en farge som passer utmerket til de vårlige pastellene. Bruk gjerne grønne planter for å fullføre stilen.