Slik får du mest mulig ut av BLACK WEEK

Glad dame i gult og svart som feirer at det er black week på Amfi.
Svart sparegris til black week.
Hender som skriver notater i notatbok. Fat med kaffekopp og lett julepynt rundt.
Lag en innkjøpsliste foran BLACK WEEK.
Mann ser på mobilen sin og smiler utenfor butikkvindu i julegate.
Kanskje du kan slå deg sammen med noen om innkjøpene?

Når er BLACK WEEK? Fra mandag 22. til og med lørdag 27. november i år kan du gjøre kupp hver eneste dag hos Amfi. Det er bare å glede seg!

Salg hver dag – butikkene fyller på

Flere av butikkene fyller på salget med nye varer hver dag. Spre gjerne besøkene dine gjennom hele uken for å få med deg de beste tilbudene.

Se et utvalg av tilbudene på senteret her!

Få mest mulig ut av BLACK WEEK med god planlegging

Ved å ligge i forkant av alt som skjer, kan du spare mye penger. Du vet kanskje hva du har planlagt å gi i julegaver i år? Mange har et lite lager med fine gaver som venter på en passende mottaker eller anledning.

Tenk på alt som skjer gjennom et helt kalenderår – se hvordan du legger en plan for dine innkjøp!

Takknemlighetens dag 25. november

Mange inviterer venner og familie på en fest i forbindelse med høsttakkefest, også kjent som thanksgiving. Hvorfor ikke invitere på en deilig høstmiddag eller gi en oppmerksomhet til noen du er takknemlig for å ha i livet ditt? Se 5 tips til hvordan du kan markere takknemlighetens dag og oppskrift på amerikansk gresskarpai!

Adventskalender

Hvis ikke du allerede er ferdig med adventskalenderen til barna, mannen eller til kjæresten, har du nå sjanse til å fylle den opp med overraskelser til en rimelig penge.

Juleforberedelser

Se opp for tilbud på juleservise, servietter, stearinlys, julepynt og mat til juledagene! Syltetøy, spekeskinke, sild, tørrvarer og mye annet godt holder lenge i skapet.

Julegaver

Hvis du ikke allerede har fått ønskelister og har lagd klar handlelisten, kan du la deg inspirere til årets julegaver under.

“Secret Santa”: Hemmelig julegave til noen du kjenner

Kanskje dere vil prøve «secret Santa»? Det går ut på at dere blir enige om å gi hemmelige gaver til hverandre i en vennegjeng eller for eksempel på jobben.

Skriv ned deltakernes navn på lapper og så trekker alle en lapp med navnet på den de skal kjøpe en hemmelig gave til. Når alle har åpnet sine gaver, skal de gjette hvem gaven er fra. Derfor er det ekstra gøy om du klarer å gi en personlig gave som mottakeren forstår at er fra deg. Kanskje dere avslører alt over video på julekvelden?

Innpakket, firkantet gave med påskriften "Secret Santa" på pult ved mus, penn, binders og tastatur.