Slik pynter du til babyshower

Rosa ballong girlander i forskjellige nyanser pluss gullballonger
Røde og rosa ballonger, pom-poms og girlander henger i taket
Brun stor bamse kikker opp av hvit eske med pastellfargede ballonger bak

Vi gir deg dekorasjonstipsene du trenger for å skape en helhetlig og søt stemning for den blivende mor.

Idet dere roper «overraskelse!» noen få uker før fødselen, vil det være liten tvil om hva som skjer. Likevel er det ekstra hyggelig for den høygravide om lokalet dere skal være i er pyntet for anledningen. I tillegg til å skape en stemningsfull ramme rundt festen, er det at dere har lagt ned tid og energi på å pynte en kjærlighetserklæring i seg selv.

Det skal ikke så mye til for å gjøre et rom klart til babyshower, men om dere vil slå på stortromma er det er også lov og gå helt bananas! Din gode venninne skal tross alt snart sette et nytt liv til verden.

Her er syv tips til hvordan du forvandler et helt vanlig rom til til en babyshower-drøm.

1. Ballong-bonanza

Ballonger hører med på babyshower! Enten du velger farge på dem etter kjønnet på babyen eller holder det mer nøytralt, er ballonger med på å sette stemningen.

Den enkleste løsningen er å binde mange ballonger til en tråd og feste klyngen av ballonger i taket eller døråpningen. Bruk gjerne ballonger i forskjellige former og farger.

Vil du være litt mer kreativ kan du for eksempel feste ballonger i en remse, og legge den på midten av bordet som en løper. Eller hva med å kjøpe inn tyll og binde rundt ballongene, og la dem henge én og én?

2. Pynt med gavene

Gavene til den lille er ofte så søte at de gjør seg som dekorasjon i seg selv. I stedet for å pakke inn de bittesmå klærne kan du feste en snor langs den ene veggen og henge opp klærne med klesklyper.

Du kan også henge dem opp på søte kleshengere på et stativ. Hengerne er flotte gaver som også kommer godt med når barnerommet skal innredes.

Skal du gi bort en teddybjørn eller et kosedyr, kan også disse fungere som pynt. For eksempel kan bamsen festes etter armen fra en klynge ballonger som henger fra taket, slik at det ser ut som bamsen daler ned fra skyene, eller puttes i en eske hvor den titter ut.

Bord med popcorn, hvite blomster og pom poms.