Meny
 
sommerdrinker ute på plena

Sommeren er her!

Vi priser sommeren, og hva er vel bedre enn å ta et godt måltid ute i frisk luft i finværet? Her er vår oppskrift på forfriskende drikker til varme sommerdager.

At vi skulle være så heldige å få besøk av sommeren så tidlig, er ikke noe vi tar for gitt, og at den ser ut til å fortsette lenge er en ekstra stor bonus! Vi er klar for feiringer, ferie med grilling, kaker og nye sommerminner med lange, lyse kvelder og et roligere tempo.

 

En forfriskende sommerdrikk er herlig i varmen. Denne kan du enkelt lage en stor porsjon av og kjøle den ned i kjekke «Maren» beholder, som du selvsagt finner hos oss på Kitch’n.

 

 

 

OPPSKRIFT:
SOMMERDRIKK

 

Ingredienser

Til dispenser på 7 liter:

  • ½ liter mynte-sukkerlake*
  • ½  liter ferskpresset limejuice**
  • 1 liter bringebærjuice
  • 2 liter Sprite/7-up
  • ca. 3 liter isbiter
  • Mynteblader

 

Fremgangsmåte

Bland sammen alle de flytende ingrediensene i dispenseren, og fyll den så opp med isbiter. Miks gjerne inn mynteblader for ekstra friskhet.

 

*Mynte-sukkerlake lager du av 1 del sukker og 1 del vann som blandes og kokes opp. Skru av platen og tilsett noen myntestilker (bladene sparer du og har i selve drinken). Denne setter så til avkjøling. Når sukkerlaken er avkjølt tar du ut myntestilkene.

 

**Limejuice presses med limepresser fra ferske lime (1 lime gir ca. 4 cl).

 

Vi har brukt bringebærjuice, men du kan også bruke juice fra eple, rips eller skogsbær om du ønsker det.

Velbekomme!

 

Sist endret - 07 juni 2018