Meny
 

Felleski er perfekt i påsken

felleski

Vurderer du å kjøpe deg felleski til påske?  Sport 1 har stort utvalg i felleski, Stian og gjengen hjelper deg gjerne for å finne skiene som passer deg og ditt behov best.

Felleski har de siste årene blitt veldig populært i Norge, og det er ikke så rart. Mange syntes det er vanskelig å smøre skiene riktig, med felleski trenger du ikke tenke på skismøring. Du sparer også tid, felleski krever minimalt med forberedelser.

Felleski har feller under skiene som er integrert i sålen. Fellene sørger for at du får god glid uansett føre, men fungerer best fra 0 grader og oppover, så f eks i påsken er det perfekt med denne typen ski.

Salomon Aero 7 Skin felleski m/binding kr 1999,-

Tur og markaski med Skingrip+ mohailfell. Lett og sterk kjerne av Densolite for god bæring, innsving for god kontroll. Lengder: 180-206 cm. Bindinger som gir god kontroll. Skisettet inneholder: Salomon Aero 7 Skin felleski og Salomon Access CL binding

 

Salomon Aero 9/Vitane 9 Skin felleski m/binding + Fischer skisko dame/herre kr 3499,-

Markaski med integrert Skingrip+ mohailfell som passer alle forhold. Racingsåle og S-Cut innsving for bedre stabilitet. Skumkjerne med god bæreevne. Fungerer godt under vanskelige og varierende forhold. Mål: 44-44-44 mm. Lengder: 174-206 cm. Binding for klassisk langrenn. Basert på prisvinnende Xcelerator-teknologi. Bredt bindingshus gir bedre balanse og stabilitet. QuickLock gjør at bindingen enkelt kan flyttes fremover for bedre feste eller bakover for bedre glid. God markasko med relativt bred lest og god passform. Thinsulate varmeisolerende materiale og neopren snøbeskytter. Skoen har Cleansport NXT; et naturlig enzym som reduserer vond lukt.

Sist endret - 08 mars 2019

Relaterte butikker

sport 1