Meny
 

Julegavene far blir glad for

hender som pakker opp julegave

Er du vant til å høre «jeg ønsker meg ingenting» når du spør far hva han ønsker seg til jul? Da er du ikke alene. Derfor har vi funnet frem noen sikre julegavetips som gjør julegavehandelen litt lettere. 

Tre typer tilbehør

 

Slips, sløyfe og tørkle er alltid en god gaveidé. Det er tilbehør som er nødvendig når finstasen skal på, men samtidig er det noe de fleste synes det er kjedelig å bruke penger på selv. Klassisk tilbehør er med andre ord en sikker julegave. Juleselskapene står for tur og gaven gir han flere valgmuligheter når dressen skal på. Velg en farge han er ekstra fin i eller et spennende mønster.

Den varme julegaven

 

På vinteren er det deilig å holde varmen i gode, varme plagg. Hva med å gi far et lekkert ullskjerf?

 

Enten han er trendy i klesstilen eller ikke – kan man trygt følge høstens fargekart i bruntoner. Fargetonene er så allsidige at det finnes noe til enhver smak. Husk at brunt er ikke bare brunt. Fargeskalaen er bred og kan bevege seg fra eik til kastanje. Er han ikke så glad i bruntoner, kan du gå for grønt, blått eller grått. 

 

Samtidig som tekstilene kommer tilbake i motebildet, ser vi også at et gammeldags mønster preger uttrykket. 

 

Designerne henter frem gamle mønster som reproduseres – og vi ser særlig at de har hentet inspirasjon fra 1970-tallet.

 

Ferdige gavesett

Velværeprodukter er en gave som enhver kvinne blir glad for å motta, men hva med mennene? Å pleie huden er like viktig for dem, men terskelen for at han selv går til innkjøp av hudpleieprodukter er nok litt høyere. I perioder med problematisk hud er det nok lettere for ham å tyvlåne litt hudkrem av kvinnen i huset, men det er faktisk noen produkter alle menn bør ha på badet. Gavesett er ypperlige gaver ettersom de består av ferdige sammensetninger med produkter til far. 

Gavekort 

Er han av typen som pleier å bytte julegavene? Da er det beste alternativ et gavekort. Med gavekort fra dittgavekort.no kan han kjøpe seg akkurat hva han vil og det må jo nesten garantere suksess. Du kan kjøpe gavekortet på kjøpesenteret vårt eller bestille det her.

 

Gavekortet kan brukes i (nesten) alle våre butikker - i tillegg til nesten 100 andre senter. Det kan også brukes det på over 70 Thon Hotels i Norge. Her kan du se alle stedene hvor gavekortet kan brukes

Til den leseglade

 

Med en lang juleferie i år er bøker et hett julegavetips. Han kan dypdykke i boken med en gang! Spørsmålet er bare hvilken bok du skal gi? Vi foreslår tre bøker av forskjellige sjanger, slik at du enkelt kan velge den som passer ham best.

Bilde: Kagge Forlag

Bilde: Forlaget Oktober

Bilde: Cappelen Damm

 

Ord som får voksne menn til å gråte - Ole Torp 

Selv den barskeste kan få glede av denne boka. Ole Torp har samlet den beste litteraturen gjennom en rekke kjente navn. De skriver om sitt møte med ord som har berørt dem sterkt. Enten det er klassikere som Henrik Ibsen og Inger Hagerup eller modernister som Ogden Nash og helt nye stemmer som palestinske Rafeef Ziadah. «Ord som får voksne menn til å gråte» gir en helt ny måte å bli kjent med ny litteratur på - gjennom minner om kjærlighet, savn og sorg fra noen av landets mest skriveføre menn. 

En sjøens helt: Skogsmatrosen - Jon Michelet

Er han interessert i krigshistorie? «En sjøens helt» tar leseren med tilbake til år 1939. Tyskerne har ennå ikke okkupert Norge, men krigen er i gang i Europa og på havet. Med «En sjøens helt» har Jon Michelet skrevet den store norske sjøromanen. Dette er en gripende, dramatisk og vidtfavnende beretning om Norges krig på havet. Serien består av seks bøker, hvor Skogsmatronsen er den første. 

Sapiens: en kort historie om menneskeheten - Yuval Noah Harari

Sapiens er en fantastisk spennende, tankevekkende og engasjerende bok om menneskehetens historie, og er på kort tid blitt en internasjonal bestselger. Med imponerende letthet manøvrerer Yuval Noah Harari mellom ulike forskningsområder og perspektiver når han tar oss med fra homo sapiens' første skritt på jorden og frem til i dag. Dersom har allerede har lest denne, kan du gi han oppfølgeren: Homo Deus, hvor forfatteren retter søkelyset på morgendagen. 

 

Til smart-pappaen

 

Elsker han å ha det siste nye? Sjekk lista under og kryss av for å kartlegge hva han har, og hva som kan bli årets julegave. 

 

  • Smart-høyttaler
  • Smart-klokke 
  • Google Home / Amazon Echo
  • Smartpærer
  • Støydempende hodetelefoner
  • Kamera med innebygget WiFi

Du finner årets julegaver hos oss! Sjekk våre åpningstider her.

 

 

Vi tar forbehold om varierende vareutvalg og utsolgte varer.

Sist endret - 18 oktober 2019