Meny
 

Åpningstider

9-20 (18)

Kontakt

51 11 71 23 Send e-post

Etasjeplan

1. etasje

En oase av redskaper, utstyr og maskiner – til glede for alle som tilbringer kvalitetstid på kjøkkenet.

Kitch'n har som mål å være ledende innen fagkunnskap og produktutvikling – Kitch'n skal rett og slett være no.1 på kjøkkenet.

 

Design, pris og kvalitet
Hvis du opplever at utseende, form og farge gir en berikende opplevelse til sjel & sinn, har du fått den tilleggsverdien som gjør kjøkkenet litt mer givende. Design er form, inspirasjon og ikke minst bruk. Skjønnhet kan føles og skapes – men ikke forklares. Kanskje er design en form for luksus som vi trenger for å gi hverdagen det lille ekstra. Tilsammen skal dette gi våre kunder det beste valget til enhver tid.

 

Vårt eget varemerke
I tillegg til å velge fra øverste hylle blant produsenter av kjøkkenprodukter, har vi utviklet vår egen merkevare. Våre egne Kitch'n artikler utfyller det totaltilbudet vi vil gi våre kunder, og kravet til kvalitet og pris er minst like stort når vi setter eget navn på varen.

 

Best på pris
Vi jobber hele tiden med å kunne gi våre kunder mulighet for å handle hos oss til gode priser på de fleste produkter. Derfor vil vi til enhver tid ha tilbudsperioder i forhold til kvalitetsgryter og –panner, kokkekniver, kjøkkenmaskiner, kjøkkenredskaper, flotte serviser, vinglass osv.

 

Kitch'n på nettet
Vi har egen nettbutikk, og vi har egen løsning for å legge ut bryllupslister på nettet. En dynamisk og populær løsning – praktisk både for brudeparet og for alle glade givere.

Merker:

Butikkategori: