Meny
 

Morsdagsgaver i siste liten

Siden feiringen av morsdag kom til Norge i 1918 har vi hedret mødre, bestemødre, morsfigurer, svigermødre og kommende mødre. Likevel kommer dagen like brått for mange hvert eneste år. Vi har derfor samlet de beste tipsene til morsdagsgaver for deg som er ute i siste liten.

Morsdagsgave

Velvære og avslapning

Dette er dagen til å skjemme mødrene bort, og der kommer morsdagsgavene inn. Hud, sminke og velværeprodukter er noe de fleste damer er avhengig av og har relativt høyt forbruk av. Kjøp favorittproduktene hennes og gi henne tid til å nyte denne avslappende søndagen. Ta en titt inn i baderomskapet hennes og se hvilke produkter hun begynner å gå tom for. Ta bilde av produktet og dra til senteret hvor du kjøper nøyaktig den samme. Kjøp gjerne med et magasin du vet at hun liker, så kan hun lese mens hun kobler av.          

 

Blomster

Har du noen gang hørt historien om hun/han som angret på at de kjøpte blomster til noen? Ikke vi heller. Blomster er alltid en god idé. Dersom det er små barn som også skal gi morsdagsgave kan de lage et matchende kort fra morsdagsgaver fra barna.

 

Luksusprodukter til hjemmet

Gi henne noe som hun ikke unner seg i hverdagen. Da blir det nemlig ekstra gøy å få det.  Det kan være noe deilig sjokolade eller lakris hun kan nyte til kaffen, og hva med en deilig kaffesirup? 

 

Hos Kitch’n finner du nydelige produkter fra Cemo som sikkert faller i smak. Ønsker du å gi henne noe hun kan ha glede av i flere år fremover, må du ta en titt på de lekre glassene hos Kitch’n. Nydelige glass, som egner seg både til drikke og lekre desserter.

 

 

 

 

 

Gaven med muligheter

Gi henne muligheten til å kjøpe noe til seg selv uten å måtte betale for det med egne penger. Det kan vi love deg at hun vil ha! Kjøp et gavekort på dittgavekort.no eller på senteret vårt. Visste du forresten at du kan velge utseende på kortet selv, og at det finnes alternativ som er tilpasset morsdag?  

 

En ekstra myk pakke

Ettersom dette er dagen hvor mor får plante beina på bordet, mens de andre rundt tar søndagsvasken og lager mat, er en silkemyk pysjamas en perfekt morsdagsgave. Alternativt kan du gi henne en lang og bamsemyk morgenkåpe. Hos Princess finner du denne deilige morgenkåpen, i en nydelig burgunderfarge.

 

Liten gave med stor betydning

Gi et smykke eller armbånd med en betydning. Nå er det svært i tiden med anheng med bokstaver på. Hvis du gir gave til din mor kan du gi din forbokstav og eventuelt dine søskens forbokstaver også. Dersom du gir gaven til dine barns mor kan du gi deres forbokstaver. Et annet lekkert, men samtidig betydningsfullt symbol er evighetssymbolet. Det liggende åttetallet er en fin måte å minne henne på at du alltid er der for henne. 

 

Det lille ekstra

Damer får sjeldent nok tilbehør. Vis (eller lat som) du følger med på det siste innen damemote og kjøp et par store fargerike øredobber som kommer for fullt til våren. Eventuelt kan du gi henne et herlig skjerf som hun kan pakke seg inn i. Velg gjerne en sterk farge som du vet at hun kler. 

 

Klippekort på middag og husarbeid

Denne gaven er genial dersom du virkelig er ute i siste liten: Gi et hjemmelaget gavekort på for eksempel fem valgfrie middager og fem ganger med husarbeid. Start med en «gratis» smakebit på morsdagen med å ta ansvar for både husarbeid og middag. Du kan finne middagsinspirasjon blant disse 6 deilige oppskriftene. Selv om du kanskje tenker at dette er en gave som er forbeholdt noen du bor sammen med, så er ikke det sant. Denne gaven kan like så gjerne gis til moren din som du ikke bor sammen med, men det er en fordel at dere bor i samme by. 

Sist endret - 30 januar 2020