Meny
 
sko og t-skjorte til mamma på morsdagen

Gaveinspirasjon fra AMFI Vågen

På morsdagen er alle mødre i ekstra fokus. De fortjener det beste hver dag, men denne dagen gjøres vi litt ekstra stas på dem! I denne artikkelen har vi samlet et knippe tips til gaver og opplevelser du glede mamma med.

«Mamma er et menneske som kler dagen hun våkner til, hun kler å være i den og hun kler den med seg selv, og for oss som har henne i livet er det utenkelig at hun ikke skulle være her.»

Tore Renberg. 


Til den kule mor er disse flotte skoene fra Eurosko midt i blinken. De kommer i flere farger, med kraftig såle, og ser skikkelig fine ut. Er hun ikke så ivrig med kraftig såle, kan disse lette, fine fra DinSko være innertier. Enkle, hvite sneakers slår sjelden feil. 

 

 

Hos Volonté finner du et bredt utvalg klær til trendy mødre. Et hett tips denne våren er de fine t-skjortene med teksten «Ei med alt».

 

 

Hva med å gi mor noe som hun kan nyte hjemme? Modern Design har noen kjekke gavepakninger med sjampo, balsam og hårkur fra RedKen. Hårpleieprodukter av høy kvalitet til alle typer hår.

 

Disse finner du hos Kitch’n. Mødre flest får aldri nok kaffe, heller ikke kaffekopper. Kanskje samler hun på mummikoppene allerede? Mummikoppene kommer i mange flotte design og farger, her er det bare å velge og vrake! 

 

 

Den beste gaven av alle er kanskje den mor får bestemme helt selv. Det får hun med et gavekort fra dittgavekort.no. Det kan brukes i alle AMFI Vågens butikker (unntatt Vinmonopolet).

Sist endret - 30 januar 2020