Meny
 
klær å ha på seg på skituren

Hold varmen på skituren!

Kle deg smart når du skal ut på tur i vinterferien, så blir det en ekstra fin opplevelse.

«Jeg fryser» kan fort bli en gjentagende setning fra de minste når familier skal på skitur, men det er ikke bare barn som fryser på tur. Vi har noen smarte tips for og holde varmen, slike at opplevelsen ikke ødelegges av kalde hender og føtter.

 

Ull er det aller beste når du skal ut på tur, uansett aktivtetsnivå eller værforhold. Det fine med ull, er at det har en unik evne til å absorbere fukt og holde deg tørr og varm. Så start innerst med ullstillongs, ulltrøye og ullsokker. Hos Stormberg har de et stort utvalg av ullundertøy til hele familien.

 

Utenpå ullundertøyet kan du bruke en fleecegenser, som er myk og holder på varmen. Skibukser og jakke vil beskytte deg mot vind, avhengig av hvilken du velger. Dette settet fra Mylla gir god bevegelighet og er behagelig og ha på.

 

Tips! Ta med en lett dunjakke i sekken, som du kan bruke når du tar en pause, for da kan du fort bli kald. Mange dunjakker kan presses sammen og ta liten plass.

 

Det er gjerne hender, føtter og hode som først blir kalde. Dette er kroppsdeler som ikke er i like mye bevegelse som resten av kroppen og da blir det fort kaldt. Velg en god lue i ull som dekker ørene og beskytter mot vind. Buff er både praktisk og smart. Du kan bruke den som en hals, men hvis det blåser og du vil beskytte ansiktet, er den lett og trekke opp over munn og kinn. 

 

Til slutt er det hendene som trenger en god skihanske. Denne fra Stormberg er vindtett og vannavstøtende, slik at den tåler både vind og våt snø. Den er enkel og ta av og på og passer fint med skistavene. Trenger du ekstra varme er det mulig og bruke en tynn ullvante under.

 

Da er det bare og glede seg til Blå-swix føre, sol og nypreparerte skiløyper.

God tur!

Sist endret - 06 februar 2020