Meny
 
barn med vintersko

 

Tekst og bilder: Eurosko

Barneskoene du trenger

Høsten er i full gang og vinteren nærmer seg med stormskritt! Eurosko deler sine beste tips til å velge de riktige skoene for ditt barn, og hvordan de bør bevares.

For at skoene skal ha lang levetid, er det viktig å ta noen forhåndsregler. Her er våre rengjørings- og impregneringstips:

 

TEKSTIL

Tekstilsko skal også impregneres. Sko i tekstil vaskes på best mulig måte under rennende, lunkent vann og med en myk børste.

 

RENGJØRING OG PLEIEMIDDEL:

1. Effektiv Care & Clean – trekker inn i materialet og trekker smussen ut. Rengjør i dypden. Bruk svamp, spray på og skum opp før påføring. Rens hele paret for å unngå fargeforskjell. 100 ml.

 

2. Bama Clean & Care – effektivt rengjøringsskum til alle materialer. Nanoteknologien rengjør og tilfører næring. 200 ml.

 

3. Bama Sport Whitener – flytende skokrem med ekstra mye hvit fargepigment. Tar bort synlige riper og smuss på hvite skinn- og tekstilsko. Stick med påføringssvamp. 75 ml stick.

 

IMPREGNERING:

4. Bama Power Protector – kraftfull impregneringsspray som gir en langvarig beskyttelse mot vann og smuss. Beholder pusteevnen og passer til de fleste typer materialer. Helt uten fluorkarboner. 300 ml spray.

 

 

Hos Eurosko finner du barneskoene som dekker barnas behov. Dette er noen av våre favoritter:

Detaljer:

Overdel: Syntet | Fôr: Fleece | Innersåle: Fleece | 

Såle: Gummi | Diverse: SympaTex membran | 

Farge: blå/lyseblå

 

 

IN2 0023

Varme og vanntette vintersko fra IN2. SympaTex membran stopper vind og vann utenfra, samtidig som den slipper ut damp. Dette gjør at føttene holder seg tørre, varme og komfortable.

 

For best mulig tilpasning til foten, kan du bruke strikklisser med stopper og borrelås, som gjør det enkelt å ta skoene av og på. Skoene er varmt fôret med tykk fleece, og med refleksdetaljer i overdelen gjør den deg synlig i høstmørket! Fleksibel yttersåle i gummi gir suverent grep på glatt vinterføre.

 

Pris kr 799,-

Størrelse: 28-39

 

 

PONNY 0012

Vanntett og varm vinterstøvel for de minste fra Ponny. Denne vinterstøvelen har også SympaTex membran som stopper vind og vann utenfra. Den slipper ut damp, som gjør at føttene holder seg tørre, varme og komfortable.

 

Skoene har dobbel borrelås for best mulig tilpasning til foten, og for enkelt å ta skoene av og på.

 

Modellen er varmtfôret, med fleksibel hel gummiert yttersåle som gir suverent grep på glatt vinterføre.

 

Pris kr 799,-

Størrelse: 20-32

 

 

Detaljer: 

Overdel: Syntet | Fôr: Fleece | Innersåle: Fleece | Såle: Gummi | Diverse: SympaTex membran | Farge: burgunder/rosa

 

IN2 0065

Vintersko med tex membran og fuskepelsdetaljer. Støvelen har praktisk snøring/strikklisser og fleksibel yttersåle av gummi med gode spor som gir godt grep. Tex membranen stopper vind og vann utenfra, samtidig som den slipper ut damp, noe som gjør at føttene holder seg tørre, varme og komfortable. 

 

Pris kr 999,-

Størrelse: 31-39

 

Detaljer:

Overdel: Semsket skinn | Fôr: Textil | Innersåle: Textil | Såle: Gummi | Farge: brun/cognac/natur 

 

IN2 0020

Varm og vanntett vintersko fra IN2. Dry-Tec membran gjør skoen vanntett og pustende slik at føttene holder seg tørre, varme og komfortable. Strikklisser med stopper gjør det enkelt å ta skoene av og på. Varmt fôret med tykt fleece. Fleksibel hel gummiert yttersåle gir suverent grep på glatt vinterføre.

 

Pris kr 799,-

Størrelse: 30-40

 

Detaljer:

Overdel: Syntet Fôr: Fleece Innersåle: Fleece Såle: Gummi Diverse: Dry-Tec membran Farge: multi/kombi/div.

 

OKAKI 0018

Sporty og vanntett overgangssko fra Okaki. Dry-Tec membran gjør skoen vanntett og pustende slik at føttene holder seg tørre, varme og komfortable. Strikklisser og borrelås er enkelt for barn på farten. Fôret er av tynn fleece og innersålen, som også er uttagbar, er i tekstil. Superlett myk yttersåle med gummiert bunn som gir godt grep.

 

Pris kr 899,-

Størrelse: 33-41

 

Detaljer:

Overdel: Syntet Fôr: Fleece Innersåle: Textil Såle: Gummi Diverse: Dry-Tec membran Farge: Sort

 

PONNY 0014

Vanntett og varm vinterstøvel i skinn fra Ponny. SympaTex membran stopper vind og vann utenfra, samtidig som den slipper ut damp, dette gjør at føttene holder seg tørre, varme og komfortable. Dobbel borrelås for best mulig tilpasning til foten og for enkelt å ta skoene av og på. Modellen er varmtfôret med fleece. Fleksibel hel gummiert yttersåle gir suverent grep på glatt vinterføre.

 

Pris kr 899,-

Størrelse: 24-32

 

Detaljer: 

Overdel: Semsket skinn Fôr: Fleece Innersåle: Fleece Såle: Gummi | Diverse: SympaTex membran Farge: brun/cognac/natur

 

Sist endret - 24 oktober 2019