Meny
 

Vårens hår- og makeup

Vet du hva som er siste nytt på makeupfronten, eller hvilke hårfrisyrer som gjelder nå? Vi har samlet noen av ekspertenes hotteste tips her!

dame med blondt bølgete hår på rosa bakgrunn og mann med kort på sidene og krøll midt på hodet

HAIR & THERE

Vårens hårtrender!

Nå kommer våren. Med den kommer rene friske farger, gjerne i en varm rød og lilla nyanse. Det er flere som velger vekk det helblonde for en mer sunkissed look, som vil si lysere effekter i hårfestet mot ansikt og der håret er mest synlig.

 

Bobfrisyren i alle former og fasonger har lenge vært i motebildet, og våren som kommer er intet untak.

 

Til gutta er det krøller som gjelder, og vi ser klar en økning i permanente krøller. Forovergredd pannelugg har krøpet inn i trenden, og fungerer både med og uten krøller.

  • dame_mellomlangt_0728_700x878px.jpg
  • herre_kort_0752_700x878px.jpg

 

Vårens hårtrender!

Håret skal ha bevegelse, i form av myke bølger og fall. Korte bobber, små lugger og oppklipte lengder som gir mer tekstur. Dette er også trender som vil kunne tilpasses til hver enkelt.

 

Fargetrendene nå til håret er teknikker som fremhever tekstur i håret. Lysere lengder, spill og ton-i-ton farger som fokuserer på glansfullt og sunt hår. Farger i håret blir brukt som hårets makeup.

 

Vårens makeup-trender!

Innen makeup er «Pops of Neon» en stor trend. Altså hint og innslag av sterke farger og shimmer som eyeliner, øyenskygge eller maskaraen. Eyeliner trenger ikke bare være over vippekanten, den kan også brukes i amorbuen eller høyere for å gi et lekent uttrykk. På bryn gjelder det å ha «brushed brows» tydelige bryn som er børstet  og gir den edgy looken som er i vår.

 

Vi elsker at det blir mer sterke farger å se på leppene. Her kan du leke med en «just kissed» effekt, hvor du påfører leppebalm og deretter en sterk farget leppestift som du først tar på fingeren og tapper over leppene. 

 

  • 1_700x933px.jpg
  • 2_700x933px.jpg
  • 3_700x933px.jpg

FREDRIK & LOUISA

 

Clarins Lip Milky Mousse

En kremete, pleiende gloss i 6 lekre farger.

 

Shiseido Vital Perfection

En proaktiv hudpleielinje som løfter og strammer opp huden samtidig som den gir dyp fuktighet. 

 

Med eksklusiv Kurena-TruLift Complex fra en japansk plante, som strammer opp og gjør huden mer motstandsdyktig, og med ReNeura Technology++TM som vekker mer effektivitet og øker reparasjonsprosessen i huden.

 

Bilde av øyenskygger og brynspenner fra Fredrik & Louisa.

 

UTVID DIN DUFTGARDEROBE

Bruker du D&G 3 Lìmperatrice, men ønsker deg en kveldsduft, jobbduft, hverdags- eller helgeduft i samme kategori? Vi hjelper deg med å finne dufter som passer til din duftgarderobe slik at du har en duft som passer til enhver anledning!

 

Finn de perfekte vårduftene med lukt av friskhet og varme!

 

  • lip_milky_mousse_10ml_700x525px.jpg
  • 1_700x525px.jpg
  • 3_700x525px.jpg

Sist endret - 28 februar 2020