Meny
 
livas trend-favoritter

Livas Trend-favoritter

Det er snart Trend på Amfi, og hva passer vel bedre enn å sjekke ut høstnyhetene? Her er Liva Ingebrigtsens trendy favoritter denne sesongen.

Denne sesongen er det enkelte farger som peker seg ut, og det er også en tydelig 70-tallsinspirasjon i mye av det som finnes av nyheter i butikkene. Jeg elsker høstklærne, og gleder meg til å sette sammen nye antrekk.

Her er noen av mine favoritt-looks denne sesongen. Du finner alt hos AMFI Vågen!

 

Dette antrekket er enkelt: Blue jeans med en basic t-shirt og pelsjakke.

Disse jakkene har vært in en stund, og varer nok et par år til. Siden den er svart, går den dessuten til det meste – det er veldig praktisk! Buksen er modellen Breese Flared fra Lee. Jeg elsker 70-tallsslengen!
Alt fra Carlings.

 

Strikkegenseren er alltid in i Norge

-og i år kommer kule versjoner med flotte farger, som denne i sennepsgul. Jeg har matchet den med en sort «mom jeans», som stopper ved anklene. Modellen er Levi’s Wedgie Straight.
Alt fra Carlings.

 

Joggedressen du kan ta på deg uten å føle deg underdressed!

Dette settet fra Urban er mykt, comfy og veldig kult – og Adidas Falcon er sykt behagelige sko! Jeg elsker også fargen, og synes det er morsomt med et matchende sett.
Alt fra Urban.

 

Detaljer som snøring gir en enkel topp «noe ekstra».

Denne kan du bruke både til hverdags og fest. Om du vil vise litt mage til festen, så kan du snøre den litt opp. Skinnskjørtet er plagget som funker til alt – både jobb, fritid og byen!
Alt fra Bik Bok.

 

Denne kjolen kommer til å bli en ny favoritt.

Den er litt sporty, men likevel fin. Style den med et belte, som jeg har gjort her, eller med magetaske og sneakers. Beltet har jeg også kjøpt selv! 
Alt fra Bik Bok.

 

 

Jeg er veldig glad i jumpsuits, og har mange.

Denne er litt gutteaktig, men likevel feminin med knyting i livet. Fargen er utrolig fin, og endrer seg litt med lyset. Den er laget i økologisk viskose og er veldig behagelig. Bruk den til hverdags eller fest!
Fra Bik Bok.

 

Alle bør ha en oversized blazer i skapet!

Helst så stor at den kan brukes som kjole eller med bare en sykkelshorts under – supertrendy! Jeg mener også at alle bør bruke hatt mer ofte, det er så kult! Denne typen hatt elsker jeg! Under blazeren kan du velge t-skjorte eller bare en fin blonde-BH, og det er fint med et langt smykke til. Dette beltet er dessuten et kupp til 150 kroner – kule trender trenger ikke å være dyre merker!
Alt fra KappAhl.

 

 

Dette antrekket skriker høst!

Kåpen har en fin fasong, som man ikke «drukner» i, og et enkelt antrekk blir alltid løftet av et flott, fargerikt skjerf.

Alt fra Volonté.

 

Trend-hilsen fra Liva

Sist endret - 10 september 2019