Meny
 

Vårens fristelser

Spisestedene våre har mange fristelser på menyen, enten du er ute etter en sunn og god lunsj i farta eller en hyggelig middag med flere. 

biff og søtpotet-pommes frites med salat på siden

BIG HORN STEAK HOUSE

Det er ikke lenge siden Big Horn frisket opp menyen. Her finnes retter for alle, og selv om biffen fremdeles er fantastisk, får du også lettere retter for enhver smak!

 

Flere nye burgere er kommet inn på menyen, og de er utrolig gode! Selvsagt kan du alltid være sikker på at Big Horn Steak House alltid serverer premium norsk kjøtt!

 

  • Biff-sett-fra-siden-Aina-foto_700x467px.jpg
  • big-horn-2_700x467px.jpg
  • Rib-eye_Done_700x467px.jpg

EGON

GRILLSHARING

Retten er fylt med deilige smaker som treffer rett i "comfort food"-hjertet. Når dere deler en Grillsharing får dere servert entrecôte, bbq-spareribs, gårdskylling, maiskolber, løkringer, fries, søtpotetfries, bearnaise, bbq-saus, hvitløksdressing og mango-/peanutsaus. Del denne med en du vet elsker å kose seg like mye som deg.

 

Retten deles på minimum 2 personer (310,- per person). En av våre nye retter som allerede har rukket å bli en klassiker.

 

  • 1_700x467px.jpg
  • 2_700x467px.jpg

SANDNES SUSHI

 

Klar for en kulinarisk opplevelse med velsmakende og god kvalitetssush? Vi benytter alltid ferske og nydelige råvarer, og våre flinke og faglærte sushikokker lager sushi i verdensklasse.

 

SELMA KAFÉ & KONDITORI

Har du ikke prøvd vår kanongode nachos med Selmas hjemmelagde guacamole, er det på tide nå. Deilig krydret og sprø nachos, nam!

 

PÅ SIÅ

Våren er i anmarsj, om ikke helt her ennå. Men i uteserveringen vår er det godt og varmt, med pledd og varmelamper, og inne finner du god-stemningen. Her kan du komme for å shuffle med venner, spille spill eller bare henge. Hver onsdag har vi quiz som er kjempepopulær og trekker fulle hus. Følger du med på Facebooken vår legger vi ut turneringer i shuffle og alt om live-musikken som kommer i helgene. Hos oss er det alltid gratis inngang!

 

På menyen finner du et spennende utvalg, og hver uke presenterer vi ukens lunsjdeal - et smakfullt tilbud til en god pris!

 

  • 3_450x300px.jpg
  • 2_450x300px.jpg
  • 4_450x300px.jpg

Sist endret - 28 februar 2020