Meny
 
sitronpepper flatlay

Rene krydder – uten noe å skjule!

Helios har kommet med en helt ny krydderserie. Den er helt naturlig, og laget av rene råvarer. Krydderet er bærekraftig dyrket, og fri for kunstige smakforsterkere og tilsetninger. Og det smakes!

Krydder fra Helios får du hos Life.

TACOKRYDDER

Klassisk meksikansk tacokrydder med autentisk smak og gode, rene råvarer. Ikke tilsatt sukker, og akkurat passe sterkt, med ren, frisk smak av koriander, spisskummen og cayennepepper.

PIZZAKRYDDER

Klassisk krydderblanding inspirert av området rundt Middelhavet. Laget med friske, soltørkede urter som blir varsomt behandlet for å sikre at den nydelige smaken og aromaen finner veien helt fra jord til bord.

 

ALLROUND-KRYDDER

Et helt rent krydder, uten tilsetningsstoffer - kun med smaken du elsker, og ingenting annet. Dette er krydderversjonen av en enkel, sort kjole, for denne krydderblandingen passer nemlig til alt! En delikat sammensetning av smaker med litt ekstra personlighet som kommer fra hvitløk og tørkede urter. 

 

SITRONPEPPER

Helt rent, helt ekte, og helt nydelig! Sort pepper, himalayasalt og pulver av ekte sitron sørger for en intens, klar og skarp smaksopplevelse - helt uten tilsetningsstoffer! Sitronpepper får frem det beste fra råvarene dine.

 

RÅLAKRISPULVER

Rålakrispulver er dampet, presset og pulverisert lakrisrot med søt og intens smak som smelter på tungen!

 

RAMSLØK

Tørket viltvoksende ramsløk som er høstet på våren når den smaker aller best. Smaken minner om en blanding av gressløk og hvitløk.

CEYLONKANEL

Håndskåret ceylonkanel fra Sri Lanka med skarp og aromatisk smak. Dyrket i noen av verdens beste jordbruksområder, skånsomt behandlet og pakket i emballasje som bevarer smak, duft og farge hele veien fra jord til bord.

PAPRIKAPULVER

Edelsüsspaprika med søt og mild smak, rik aroma og en unik intens naturlig rødfarge.

 

CHILIFLAK

Økologisk chili som er varsomt høstet og kuttet i biter. Enkelt og greit. Inkluderer frukt og frø. Skånsomt dampbehandlet og soltørket for å beholde den gode smaken. Passe sterk (3.000–4.000 på Scoville-skalaen), med nydelig smak og deilig varme.

SPISSKUMMEN

Knuste frø av økologisk spisskummen med varm, lett bitter smak. Frøene er dampbehandlet og raskt pakket i tett beholder som bevarer den gode smaken og nydelige aromaen.

GURKEMEIE

Økologisk kvalitetskrydder som smaker like intenst og glødende som det ser ut.

 

GRILLKRYDDER

En helt ren og naturlig krydderblanding inspirert av sommer, saltvann og sol, med en grønn og frisk vri. Helt uten tilsetningsstoffer. Spesielt utviklet for hvitt og rødt kjøtt, men passer til alt som kan grilles eller stekes, sommer som vinter.

 

HELSORT PEPPER

Heløkologisk kvalitetspepper med kraftig og aromatisk smak. En trygg, varm og sterk hverdagshelt som passer til alt. Pepperet fremstilles av bærene fra pepperbusken. Bærene høstes, fermenteres og soltørkes før de pakkes i luft- og lystett emballasje for å beholde smaken hele veien hjem til deg.

HIMALAYASALT

Delikat, rosa salt som er utvunnet for hånd, uten eksplosiver. Helt naturlig, helt uraffinert salt med nydelig smak og karakteristisk rosa farge som skyldes en unik sammensetning av mineraler.

 

KARDEMOMME

Helt rent, helt ekte og helt nydelig! Kaldmalingen bevarer aromaer og essensielle oljer, slik at mest mulig av smaken blir med fra jord til bord.

VANILJEPULVER

Ekte vanilje fra vaniljeorkidéer som er håndpollinert, høstet, gjæret, forvellet og tørket i flere måneder for å oppnå den dype, fyldige og søte smaken.

 

POTETKRYDDER

Velsmakende krydder spesiallaget til potet. Helt naturlig og nydelig ren blanding av paprika, hvitløk, rosmarin, sennep, pepper og cayennepepper som hever smaken, uansett om det brukes før, under eller etter tilberedning.

 

 

SALVIE

Dampbehandlet og soltørket økologisk salvie. Varsomt høstet og skånsomt behandlet. Pakket raskt i lystett beholder som tar vare på den gode smaken hele veien hjem til deg. Aromatisk og kraftig smak som bør brukes med litt varsomhet.

 

KORIANDER

Knuste frø av økologisk koriander. Frøene er kaldmalt, dampbehandlet og raskt pakket i tett beholder for å bevare den gode smaken og nydelige aromaen.

 

BASILIKUM

En klassiker med smaken av middelhavsområdet. Grønn, økologisk basilikum som er soltørket og skånsomt behandlet for å beholde mest mulig smak og aroma.

TIMIAN

Dampbehandlede og soltørkede timianblader av sorten "sort hage". Varsomt høstet og skånsomt behandlet. Pakket i lystett beholder som tar vare på den gode smaken hele veien hjem til deg. Timian trenger tid for å frigjøre smak og kan derfor med fordel kokes lenge.

 

OREGANO

Smaken av Middelhavet og italiensk mat. Dampbehandlet og soltørket klassiker som har med seg mye smak hele veien fra jord til bord!

 

ROSMARIN

Skårede blader fra økologiske rosmarinbusker. Varsomt høstet og skånsomt behandlet. Pakket raskt i lystett beholder som tar vare på den gode smaken hele veien hjem til deg.

 

Sist endret - 25 april 2019