Meny
 
big horn bifftallerken

Best på biff!

Big Horn Steakhouse vil alltid gi deg en god biffopplevelse. Om du er sulten på en saftig biff, er Big Horn stedet å besøke.

Gode råvarer står i sentrum hos Big Horn Steakhouse, med trygge, norske kvalitetsleverandører i ryggen. Kjøttet er i hovedsak Gilde Extra fra Nortura, kyllingen er fra Indre Smaalenene i Østfold og laksen er premiumlaks fra Frøya.

 

Med kokkenes brede kunnskap om smaksutvikling, kan du være sikker på at kjøttet har fått best mulig behandling. Om du lurer på hvilket stykke du får mest smak ut av, eller om ditt valg av kjøtt helst bør stekes medium pluss eller minus, så spør din servitør. 

 

Har du prøvd denne?
En favoritt hos Big Horn er rib eye bone med sautert rødløk, asparges og potet etter din smak. Prøv den neste gang - så vil du ikke være i tvil om hva en god biffopplevelse er!

 

Sist endret - 01 april 2019