Meny
 
miljøbilde av uteplass med dekorert bord og stol

Sommerens trender hos Princess

Å, som vi har lengtet etter denne årstiden! Endelig er de lange, lyse og varme dagene her, og vi gleder oss til en fargerik og festlig ferie med sjøsprøyt, iskrem, sol og bad. Dette reflekteres i sommerens kolleksjon hos Princess - tropiske knallfarger, maritime farger, og duse toner.

Årets hovedtrender

Princess deler sommeren inn i tre hovedtrender som de kaller St. Tropez, Tropical Vibes og Take the Hamptons.

 

St. Tropez

Dette er stilen for deg som liker en harmonisk, tidløs og dempet stil. Her finner du sarte og nedtonede farger, jordfarger og pasteller i grønt, oker, grått og rosa. Stilen er delikat, og har klassiske og rolige sommermønstre.

 

 

Tropical Vibes

Her får du skikkelig tropesommer med palmesus, knallfarger og partystemning! Dette er en optimistisk trend med gladfarger i rosa, gult, blått og grønt. Med denne stilen skaper du supersommer med eksotiske frukter, ville dyr og blomster.

 

  • Maritim_1.jpg
  • Maritim_2.jpg

Take the Hamptons

Denne stilen har hentet inspirasjon fra østkysten av USA. Her får du maritim stemning som passer perfekt til sommer, sol, sjøsprøyt og båtliv! Her finner du tradisjonelle maritime mønstre. Fargene går i blåtoner, med innslag av rødt og beige.

 

 

Tekstiler og materialer

Tropiske blomstermønstre, dyremønstre og knallfarger skaper stilen denne sommeren. Materialene vi ser mye av er vasket bomull, rustikke stoffer til utebruk, tre, kurv og farget glass. Vi har også fokus på bærekraftige materialer.

 

Enkelt å ta grønne valg

Princess har i mange år jobbet målrettet med miljøvennlige tiltak på produktsiden, og alle våre butikker er Miljøfyrtårnsertifiserte. Vi har fokus på å kutte bruken av plast. Derfor får du papirbæreposer og et økende antall produkter pakket uten plast hos oss.

 

Vi kjøper stadig mer Better Cotton Initiative-merket bomull. Dvs. at bomullen kommer fra BCI-bønder og -produsenter som bruker minimalt med skadelige kjemikalier, bruker vann på en bærekraftig måte, samt fremmer rettferdige og gode arbeidsforhold. Les mer her.

 

Vi selger også en rekke produkter med Fairtrade-merket bomull. Se utvalget her.


Hele vår norskproduserte dunkolleksjon er godkjent av miljømerket Svanen. Les mer her.

 

Det stadig økende utvalget av produkter med fokus på miljø og bærekraft gjør det det enklere for oss forbrukere å ta grønne valg. Miljøvennlige produkter finner du her.

Sist endret - 29 april 2019