Meny
 
sengesett fra princess

Tekst og bilder av Princess.

Sommerens nyheter fra Princess

Velkommen sommer! Det er snart tid for å gjøre det koselig både inne og ute. Sommerens kolleksjon hos Princess er sprudlende og glad, og legger alt til rette for at du kan lage deg din grønne oase hjemme eller ute.

Strandliv!

Vi har mange fine strandhåndklær til de minste. La barna finne sin favoritt hos oss. Vi har også praktiske badekåper som er supre å skifte i for glade badenymfer.

 

Spastemning ute

Sommer er tid for velvære og bad. Med tykke, gode håndklær og deilige dufter kan du lage deg ditt eget herlige utespa! Alle våre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 100-merket. Du kan derfor være helt trygg på at produktene ikke inneholder miljøfarlige- og allergifremkallende stoffer. Bra for oss og bra for naturen!

 

Det beste med den varme og lyse årstiden er at vi får mye mer tid ute. innred uteplassen hjemme hos deg med delikate tekstiler, og du får plutselig et ekstra rom!

 

Tropesommer!

Fyll uteplassen eller rommet med fargerike pynteputer, grønne planter og jungelinspirerte innslag. Kalkede vegger, bambus, rotting og detaljer i gull er elementer som er med på å fremheve sommerstemningen.

 

 

 

 

Duk per meter

Nå kan du kjøpe voks- og akrylduk som metervare i vår nettbutikk i tillegg til våre fysiske butikker. Supre til hverdagsbordet, hobbyprosjekter og ute!

 

Grønn Oase

 

Klassisk Velour

I Kirin-serien finner du runde duker, kvadratiske duker, løpere og gardinkapper i tykk og god velour!

 

 

 

Sist endret - 09 juni 2020