Meny
 
produkter fra eva solo fra kitch'n oppe i en hylle med blå vegg i bakgrunnen

Lyst på noe nytt til hjemmet?

Med stilfullt design og god kvalitet har Eva Solo i årevis fylt hjemmene våre med nyttige produkter, nå har vi fått inn vinterens nyheter og det er MYE som frister.  

Noen av de fineste nyhetene er de stilige oppbevaringsglassene, Silhouette, med lokk i varm eik. Elegante og innbydende til oppbevaring av matvarer på kjøkkenet, til småtteri på badet eller bare til å ha stående fremme til pynt. Det munnblåste glasset kommer i en lekker mørk røykfarge, fargen er ikke bare flott å se på, den gjør og at innholdet i glasset beskyttes mot sollys, slik at du bedre bevarer smak og farge på maten. 

Er du av de som gjerne mater fuglene nå om vinteren? Fuglene som overvintrer her nord setter stor pris på å finne litt mat når snøen ligger som et tykt teppe over skogen, og et fuglematrør, i lekkert design fra Eva Solo, er det ikke bare fuglene som setter pris på.

 

 

For flere flotte, og praktiske, nyheter fra Eva Solo, stikk innom oss i Kitch'n! Kanskje finner du noe fint å kjøpe i julegave, det er alltid kjekt å kunne gjøre unna noe av julehandelen tidlig.

Eva Solo Nordic kitchen timer, Eva Solo Nordic kitchen skjærebrett og Eva Solo Nordic kitchen pizza/urtekniv

Eva Solo såpedispenser og Eva Solo Toolbox

Sist endret - 30 oktober 2019