Meny
 
blomsterbuketter

Floriss er på plass

7. mai flyttet Floriss inn på AMFI Vågen. De tilbyr blomster til alle anledninger: konfirmasjon, bryllup, begravelse – eller hvis du bare vil ha noe fint til din kjære eller deg selv.

Daglig leder Monica Hansen Haukelid er strålende fornøyd med plasseringen mellom de to matbutikkene på senteret. Hun forteller at de kommer til å ha både grønne og blomstrende planter, store og små, som vil variere etter sesong. Sammen med sine dyktige medarbeidere tilbyr hun et godt utvalg i egenproduserte dekorasjoner og buketter. I tillegg har de mye tørkede blomster, som er veldig populært for tiden, samt vaser, urner, kurver, lys, kranser og andre interiørartikler.

 

Hun forteller at de kommer til å ha godt utvalg i snittblomster, og at Floriss er kjent for å ha utrolig gode roser, med 7 dagers holdbarhetsgaranti.

 

Monica Hansen Haukelid er utdannet blomsterdekoratør og har jobbet med blomster i 23 år. Hun har drevet Floriss i fire år på Bystasjonen før flyttingen til AMFI Vågen. Med på lasset har hun Ka Yee Tang og Janne Berge Hove, som begge har lang erfaring i Floriss, samt lærling Silje Helleren Skimmeland.

 

 

Monica har naturligvis sine favorittblomster og innrømmer at hun er svak for hvitt og grønt. Blant favorittene innen snittblomster nevner hun hvite ranunkler, hvite skabiosa, hvite peoner, hvit og grønn hortensia, brudeslør og eukalyptus. Når det gjelder planter setter hun ekstra pris på eukalyptus, corokia, grågrønn kalanchoe, bregnen phlebodium, ceropegia og hortensia.

 

 

Sist endret - 07 mai 2020